Keresés

A keresés célja:
barátság
szex
viszony
beszélgetés
fotózás

Személyes információk

Kor: 39 évek
Szexuális irányultság: heteroszexuális
Családi állapot: elvált
A szem színe: kék
Magasság: 178 cm
Súly: 98 kg

Szex hobbik és érdeklődési körök

anális szex
mély torkozás
öklözés
orális szex
pisi
szex a nyilvánosság előtt
szexi fehérnemű
harisnya
szadomaso
spermiumok
megkötözés
egyenruhák
magassarkú
uralkodó - rabszolga
ujjazás

Személyes leírás

Jsem dominantní. Zároveň mě vzrušují ženy, které si umějí říct o to co chtějí. Ze kterých čiší jejich ženská živočišnost a touha.

Momentálně se nebráním nezávazným, občasným večerům a fajn seznámení se s někým novým, s kým mohu objevovat její potřeby a pozorovat co jí dovádí k mokrému klínu, zatímco se v ní bude probouzet pomalu ta neodolatelná touha proměnit se v sexuchtivou mrouskající kočku, která bez toho nemůže být. Čím submisivnější, tím lepší.

Hledám však také dlouhodobý vztah se vzájemnými výhodami. Jsi-li drobné štíhlé postavy ve věku 18-25 let z Prahy, například studentka. Rád tě budu vydžovat jako Suggar daddy (Pokud víš co to znamená).. Tvůj soukromý život mimo naše setkání je tvá věc. Já sám mám své soukromí. V Praze mám navíc vlastní pracovní byt, ve kterém se pohybuji jen já a kde budeme mít dostatek soukromí. Nemusíš se stydět mi napsat...

Dámy... Nezajímají mě vaše fotografie, ani neplatím za virtuální uspokojení.. proto mi ho tu laskavě nenabízejte! Hledám reál a proto si také odpusťme dlouhé dopisování! Nekupuji zajíce v pytli! Je-li však protistrana šikovná a příjemná, nejsem lakomý! A tohle si řekneme a poznáme na prvním setkání. Tak prosím neplýtvejte mým časem a zbytečně mi nezahlcujte zprávy, pokud to nemyslíte vážně!