Keresés

Férfi
A keresés célja:
fotózás

Személyes információk

Szexuális irányultság: heteroszexuális

társkereső hirdetések (1)

Svalnatý model/štíhlá modelka

Fényképezés - kérés
Czech Republic
Férfiak
Nők
Életkor 18-40

Nabízím se jako fotograf pro štíhlé ženy, svalnaté muže nebo pro focení BDSM tématiky. Podrobnosti na mém profilu.

Személyes leírás

Fotím štíhlé modelky (akty, boudoir, BDSM). Případně odfotím i svalnatého modela na tématické focení. Není honorovanou poptávkou. Rozšiřuji portfolio. Zkušenosti nejsou potřeba. Model/ka se řídí pokyny fotografa a napodobuje (v případě focení párového BDSM je jasná domluva z mé strany pouze co se focení týče). Krom toho 1000x raději budu pracovat s amatérem, který se snaží a působí lidsky, než 1x s namistrovaným rádoby profi modelem, modelkou.

Nejsem hobby fotograf ani nefotím na Iphone. Fotím na IČO, podepisuje se smlouva, kde vyplňujete údaje jako v každé jiné smlouvě (jméno, příjmení, adresa, RČ, telefon). Nikam nebudu jezdit nikoho fotit, s kým nemám smlouvu a kdo nesložil vratnou zálohu předem. Na to rychle zapomeňte.

Když jsme u toho.Strávím prací několik týdnů a model/ka má ve výsledku zdarma k dispozici vybrané fotky (předmětem smlouvy a dohody).

Před jakýmkoliv takovým focením je nutné osobní setkání, rozbor tématu, detailů a podpis smlouvy. Před focením vybírám zálohu. Pokud se model/modelka neukáže ve stanovené datum a na stanoveném místě, peníze mi zůstávají. Jestliže k focení dojde, zálohu vracím.

Při samotném focení na place netoleruji žádné další osoby, které přímo nejsou modely (manžel, přítel, kamarádka, pomocnice na převlékání a další rušiče atmosféry, čumily a kafraly). Výjimku tvoří Dom, Sub páry.