Keresés

Pár nő & férfi
Pár nő & nő
Csoport
A keresés célja:
barátság
szex
viszony
beszélgetés

társkereső hirdetések (6)

Hrátky

Férfi keres párt
Czech Republic Hlavní město Praha

Ahoj, hľadám pár s ktorým môžme podnikať rôzne hrátky v trojici. Baví ma trojka, sub/dom, zavisí na preferenciach, viac info v profile ;)

Szex hobbik és érdeklődési körök

mély torkozás
dominás - rabszolga
lábfétis
orális szex
szex a nyilvánosság előtt
szexi fehérnemű
harisnya
szadomaso
megkötözés
szvinger
sunyi
magassarkú
uralkodó - rabszolga
ujjazás

Személyes leírás

Ahojte ľudia,

Muži a Trans: nepíšte, svoju orientáciu poznám

O mne:
Som podnikavý inžinier športovej postavy, ktorý miluje objavovanie nových zážitkov. Som otvorený rôznym aktivitám, pokiaľ je spoločnosť inteligentná a diskrétna. Nikdy som nezažil byť v roli submisívneho a dosť ma vzrušuje tá predstava (dominatrix, slave, worship, footetish, high heels, light ballbusting). Na druhej strane si vychutnávam byť dominantný (dominat, tying up, choking, hair pulling, spanking, deepthroat). Okrem toho mám rád roleplay, DDLG, outfits, cosplay, sexting, striptease.

Pre ženy:
Hľadám switch ženu s podobnou charakteristikou ako mám ja, ale nebránim sa ani otvorenej mysli a spoločnému objavovaniu.

Pre páry:
Rád sa zoznámim so sympatickým párom na stretnutia a po čase som otvorený niečo podnikúť. Vzájomná dôvera a sympatie situáciu vedia urýchliť. Som otorený byť milenec, cuckold, partner do trojky a podobne.

Mimochodom som tu nový a hľadám pravidelné stretávanie. Som nepromiskuitný, zdravie je pre mňa na prvom mieste. Tak isto neposielam civil fotky ale rád sa stretnem na rýchlej káve aby sme zistili vzájomné sympatie. Ak ste viac introverti som aj za videohovor. Fotky pošlem pre zaujímavých členov pretože mi neboli potvrdené do môjho albumu

Cestujem pravidelne medzi Prahou, Brnom a Trenčínom ale nebránim sa zísť z cesty.

Dúfam že nájdete to čo hľadáte
Majte sa skvele!
Dastan