Keresés

Pár nő & férfi
Pár nő & nő
Csoport
A keresés célja:
barátság
szex

Személyes információk

Nemek:
Kor: 29 évek 29 évek
Szexuális irányultság: heteroszexuális biszexuális
A szem színe: barna zöld
A haj színe: fekete természetes vörös
Magasság: 190 cm 165 cm
Súly: 75 kg 52 kg

társkereső hirdetések (1)

Dlouhodobá zábava

Pár keres párt
Czech Republic Hlavní město Praha

Hledáme sympatický mladý pár, se kterým bychom si společně rozšířili obzory v posteli. Prioritou je pro nás vzájemná sympatie a důvěra a jít na to pomalu, neženem se po hlavě do žádnýho swapu. Rádi se seznámíme někde na drinku a kdyžtak uvidíme, co dál - nebráníme se společný noci v klidu, swingers ani sex-positive klubu. Více u nás na profilu ♥

Szex hobbik és érdeklődési körök

orális szex
szex a nyilvánosság előtt
szexi fehérnemű
harisnya
csoportos szex
megkötözés
szvinger

Személyes leírás

Jsme sympatický pohodový pár z Prahy co se rozhodl, že by si rád rozšířil obzory v posteli. Pokud tě něco z toho zaujme, napiš nám - ideálně s fotkou a něčím o sobě, abychom si tě/vás mohli představit. Nejde nám jen o sex, takže je pro nás hodně důležitý, jak si sedneme a jestli mezi námi bude chemie - určitě chcem na vše jít pomalu.

Hledáme pár - pro společný sex, ale minimálně ze začátku bez větší interakce, čili ne čtyrka nebo swap, ale zpočátku doteky, líbačka apod. Tady je pro nás hodně důležitá chemie a preferujeme inteligentní pohodáře, se kterými bychom se rádi nejdříve potkali někde na drink.

Hledáme commanderku - někoho, kdo nám v posteli nařídí, co máme dělat a bude režírovat průběh. Nejsme sub, ale láká nás představa jet podle scénáře. Nejde o trojku, čili bez interakce. Máme vyjasněná pravidla a preferujeme holčinu, ale ve finále by mohl režírovat i pár :)

Hledáme holčinu - ne přímo na plnou trojku, ale na společnou noc s drobnou interakcí, v případě zájmu se nějakému většímu dovádění do budoucna nebráníme.

Samotný muži prosím nepište, díky.