Személyes információk

Szexuális irányultság: biszexuális
Családi állapot: házas
Magasság: 177 cm
Súly: 80 kg

Személyes leírás

Na zprávy type ahoj apod. neodpovídám. Pokud nemáš vyplněny profil, napiš něco o sobě a pošli třeba i foto těla!
Sport postava, M16/4, VŠ, ženatý. Hledám někoho, kdo to má doma málo a je spíše pasiv. Ideálně s mistem.

Preferuji kámoše, se kterým si lidsky sednu, budeme moc podnikat společné aktivity (fitko, kolo, sauna apod.) a experimentování bude jako bonus.

Ty spíš hetero a chutí experimentovat, ve vztahu, co nestřídá partnery. Zdraví a diskrétnost na prvním místě.

Neposílám foto, max tělo. Preferuji osobní setkání na veřejném místě.

Líbí se mi sport kluci, kolem 30 let, s průměrným (ne velkým) perem. Případně trans, FtM a MtF..

Ne líbání, mazlení..
Pokud budeš mít místo, ideál, pokud ne, můžeme třeba vymýšlet akce na kole, v sauně, v autě apod. Když si sedneme, láká mě pak zkusit i najít holku do trojky..

INZERÁT
Zdar, rád bych zde našel kámoše na dlouhodobé experimentování. Věkově kolem mě, takže cca 25-35, sportovní / hubená postava. Jsem ženatý, takže hodně řeším zdraví a diskrétnost, tudíž preferuji taky někoho zadaného, ideálně BI, nebo někoho, kdo to nestřídá.. Bohužel jsem bez místa. Nepotřebuji hned sex, pro začátek stačí jen hoňka a orál, co bude dál se uvidí.. S klukama mám málo zkušeností, ale považuji se za aktiva, resp. časem se dá zkusit více. Ty buď ideálně někde v centru, nebo směrem na severovýchod. Nechci dojíždět hodinu přes celou Prahu. První setkání může být někde na veřejném místě, foto obličeje neposílám. Prosím jen smysluplné odpovědi (ne Ahoj a podobně krátké zprávy..). Rád bych našel někoho na dlouhodobé setkává, tedy jsou nutné i sympatie! Pokud bychom si sedli a měli si co říct, budu jen rád, pokud budeme moc trávit čas i jako kamarádi (sport, sauna, fitko, kolo..), ale není podmínka.