Keresés

Pár nő & férfi
Pár nő & nő
A keresés célja:
barátság
szex

Személyes információk

Nemek:
Kor: 39 évek 43 évek
Szexuális irányultság: biszexuális biszexuális
Magasság: 178 cm 168 cm
Súly: 81 kg 51 kg

Szex hobbik és érdeklődési körök

öklözés
szex a nyilvánosság előtt
szexi fehérnemű
harisnya
csoportos szex
szvinger
egyenruhák
magassarkú
ujjazás

Személyes leírás

Sympatický, pohodovy BI pár hľadá rovnako sympatickú osôbku nežného pohlavia alebo pekny, atraktivny par :) Nehladame oddelenu vymenu partnerov - tomu sa povie nevera. Nas sex je mega super a radi by sme si ho len spestrili. Vzdy si to chceme uzivat spolu obaja/traja/styria👍🥳

Vzajomna pritazlivost a chemia je klucova! Vymena civil foto podmienka, pri vzajomnych sympatiach spolocny call prip. kava/obed. Uvidime, ci budeme surfovat na rovnakej vlne 🏄‍♂️🏄‍♀️

Iba muzi, prosim, nepiste.

Foxy🦊 blond, vysportovana, s vystavnymi nohami
Ta neznejsia polovicka z tohto veselo paru. Ma rada pekne spodne pradlo, vysoke opatky, nalakovane nechty a vonavych ludi :)

Bear,🐻 brunet, atraktivny, s usmevom ako z reklamy na zubnu pastu
Ta maskulinna polovica z tohto prijemneho paru . Ma rad otvorenu mysel a zeny, ktore vedia co chcu. Vzrusuje ho predstava pozerat sa na Foxy ako si to uziva s peknou zienkou a rad by sa aj aktivne pridal.

Obaja mame radi pekne zadk, mensie a pevne prsia a udrziavana, sportova postava nas potesi 💪💪 Aktivne sportujeme, vsak chceme vyzerat 💯 Co ponukame aj hladame.

Vieme ocenit dobre jedlo a vino. Kava a kolac je nase oblubene kombo ☕🍰 Sme scestovani, rozhladeni, na urovni, s kritickym myslenim a sebareflexiou, ktora tu vela ludom chyba 😉 Obaja sme silni extroverti, ukecani, so zmyslom pre humor.

Sme vesela dvojka, ktora je za kazde dobrodruzstvo, radi sa bavime, tancujeme a neberieme zivot az tak smrtelne vazne.