Keresés

Pár nő & nő
Csoport
A keresés célja:
fotózás

Személyes információk

Kor: 38 évek
Zodiákus jele: Mérleg
Szexuális irányultság: heteroszexuális
A szem színe: zöld
A haj színe: fekete
Magasság: 161 cm
Súly: 60 kg

társkereső hirdetések (1)

Foceni a nataceni

Állások az erotikus iparban - ajánlat
Czech Republic Hlavní město Praha
Nők
Párok nők és nők

Hledáme ženy a slečny
od 18 do 30let na focení a nataceni. Nemusíte mít zkušenosti ani vypadat jako modelka – hledáme dívky a ženy, které jsou obyčejné a i když si myslíte, že nejste fotogenicka. Na výšce nezáleží.
Jedna se o eroticke focení v oblečení, plavkách, spodním prádle, tak i bez. Dle dohody, vám zašleme nabídku a dohodneme plat již od 5000 Kč za focení. Neplatí se žádné registrační poplatky, peníze platíme vždy ihned na místě v hotovosti.
Fotíme v Praze, Brně, Plzni, Ostravě, samozřejmě k nám můžete přijet odkudkoliv, domluvíme se individuálně. Spolupráce může být jednorázová i dlouhodobá.
Pokud vás naše nabídka oslovila, napište nám o sobě pár slov a na email připojte alespoň dvě své fotografie: ivanova.netload@gmail.com nebo whatsapp

Těšíme se na spolupráci s vámi.

We are looking for women and girls from 18 to 30 years old fot photo and video shoot. You don't have to have experience or look like a model - we are looking for girls and women who are naturally attractive and ordinary and even if you think you are not photogenic. Height doesn't matter.
We shoot erotic content in clothes, swimwear or underwear and naked. We will send you an offer and agree on a fee starting at 5000czk. There are no registration fees, we always pay the money immediately on the spot in cash.
We take photos in Prague, Brno, Pilsen, Ostrava, of course you can come to us from anywhere, we will make arrangements individually. Cooperation can be one-time or long-term.
If our offer appealed to you, write us a few words about yourself and attach at least two photos of yourself to the email: ivanova.netload@gmail.com or whatsapp

We are looking forward to collaborate with you.

Szex hobbik és érdeklődési körök

anális szex
mély torkozás
orális szex
szendvics
szexi fehérnemű
harisnya
magassarkú
ujjazás