Személyes információk

Zodiákus jele: Ikrek

Személyes leírás

‎...Vadou těla se duše nezohaví, ale krásou duše se zdobí i tělo... http://profil.lide.cz/sows/profil/


Až někdy budeš soudit moje žití, obuj si moje boty a přejdi moji cestu, projdi moji minulost,pocit, moje slzy, zažij moji bolest..., radost, projdi roky, které jsem prošla já, zakopni na každém kameni, na kterém jsem zakopla já. Za každým vstaň a jdi dál, tak jako já... A až potom můžeš .....soudit moje chování a tvrdit, že mě znáš... I ta nejžhavější náruč jednou zchladne, i to nejvěrnější srdce jednou zradí, nejsladší vzpomínka jednou zhořkne a nezbude nic, jen věčně neukojená touha a žal. Nevěřte lidem, zklame vás každý. ...... .. ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Žena-Blíženec získala narozením určitou rozpolcenost. Je věrná a spolehlivá pro většinu mužů, ale obtížně si hledá kvalitního partnera, jemuž by byla ochotna a připravena darovat svůj cit a věrnost.

Muže, který by jí byl hoden, potkává velice zřídka, a ve většině případů se plamínek lásky nerozhoří dostatečnou silou.

Dokáže doslova nemožné. Okouzlí, vyprovokuje, očaruje, získá. Je vtipná, přitažlivá a vzrušující. Je to téměř dokonalá žena se sklony k sexuální dychtivosti. Dokáže pozorně naslouchat svému okolí a nabyté poznatky využije vždy v pravou chvíli ve svůj prospěch. Velmi snadno si získává přízeň mužů, kterou dokáže i patřičně využít. V každé situaci se dokáže řídit svým dokonale vyvinutým instinktem lovce a samozřejmě i jinými vyvinutými partiemi svého božského těla.

Nesnažte se tuto ženu k něčemu nutit, nebo uspěchat sexuální akt, v okamžiku se promění v ledovou královnu a je po radostech. Ve své proměnlivosti je i náladová, potřebuje správně naladit.

Pokud se Vám podaří trpělivě čekat na vhodný okamžit, tak nebudete litovat. Je to jedinečná milenka. V milování s ní zažijete všechno - od slovního dráždění, přes něžné emoce, fyzickou extázi až po naprostou nevázanost. Ovšem pozor, chcete-li si tento zázrak udržet, musíte na vztahu pracovat. Potřebuje duševní, emocionální, fyzickou, každodenní spřízněnost, shodu a soulad. Dokáže být přímá a dokonce umí bez studu vyjádřit přesně co potřebuje.