Keresés

Férfi
Pár nő & férfi
A keresés célja:
szex
beszélgetés

Felhasználói albumok (1)

Személyes információk

Kor: 44 évek
Zodiákus jele: Nyilas
Szexuális irányultság: heteroszexuális
Családi állapot: házas
A szem színe: barna
A haj színe: barna
Magasság: 178 cm
Súly: 68 kg

Szex hobbik és érdeklődési körök

anális szex
mély torkozás
öklözés
orális szex
pisi
szex a nyilvánosság előtt
szexi fehérnemű
szadomaso
spermiumok
megkötözés
magassarkú
uralkodó - rabszolga
ujjazás

Személyes leírás

Som inteligentný perverzný dominantný samec. Mám dve vysoké školy, anglicky hovorím skoro tak rýchlo a dobre ako slovensky. Fotky sú real. Nebudem strácať čas s ľuďmi, ktorí nie sú schopní napísať viac ako "Ahoj", ani s ľuďmi, ktorí javia iné známky pologramotnosti. Mám záujem len o komunikáciu s inteligentnými a diskrétnymi ľuďmi, ktorí jednajú na rovinu a ich slovo platí.

Moja žena bola dlho moja subina a sprostá kurva na hranie. Po prechode však už nemá takú chuť na sex. No ja nie. Preto mi povedala, že si môžem nájsť milenku.

A tak hľadám kvalitnú kurvu, ktorá vyzerá k svetu, do ktorej si dobre zamrdám a ktorá ma dobre pobaví napríklad rozťahovaním svojej rozjebanej riti a pod. A úplne ideálne by bolo ak by si mala aj manžela, ku ktorému sa následne vrátiš.

A zo všetkého najviac ma vzrušuje predstava, že zo svojho manželíčka si urobíš svojho cuckoldíčka. Ty si krásna fena a on? Pozri sa na neho! Dávno ti je jasné, že tento človek tvoje sexuálne sny určite nenaplní. Na to budeš potrebovať niekoho iného. Niekoho, kto vie, ako použiť kurvu ako si ty. Postupne sa staneš mojou fenou. Tvoj manžel bude od teba natrvalo odstavený. Pri pohľade na sex medzi nami to už vlastne ani nebude mať pomyslenie na to, že by ťa snáď jedného dňa mohol ešte trkať aj on. Bude celý šťastný, keď mu dáš vylízať svoje telesné otvory. Časom pochopí a bude šťastný, že sa o teba bude môcť všemožne starať a plniť všetky tvoje potreby. Okrem tej jednej, na ktorú nestačil.

Viem si dokonca predstaviť, že by to došlo až k doslovnému naplneniu slova cuckold - a teda, že ja by som s ňou splodil dieťa, o ktoré by sa staral on. Nič z uvedeného však nie je podmienkou. Zatiaľ iba hovorím, že toto ma vzrušuje. Ponižovanie, psychologické hra, ale aj brutálna živočíšna jebačka do všetkých otvorov kvalitnej kurvy. Ideálne ak už je dobre rozjebaná. Milujem tiež plácenie po zadku, podväzovanie ceckov, prstovanie, rozťahovanie análu a mnoho ďalších vecí.

Pre štetky mužského pohlavia, ktoré mi neustále píšu, mám tento odkaz: Ak chceš byť ponižovaný, vypočúvaný, trestaný, alebo máš záujem namiesto zmrda, stať sa chalpom, môžem sa ťa ujať. Ak máte prachy, môžte mi ponížene napísať, holúbkovia.