Randis hirdetések (4)

Jmenuji se Sára. Hřejivými dotyky pomohu od stresu a únavy. Na Vás je přirozeně vnímat hřejivý dotyk, nechat myšlenky plyne plout a uvolnit tělo. Žádné hlazení a jeden styl masáže, využívám mnoho různých technik a proto je každá masáž jiná. Zvu Vás na klasické masáže a také masáže erotické - masáž penisu, relaxační erotické masáže, koupel s masáží relaxační erotickou nebo noční masáž relaxační erotickou. Výběr je zcela na Vás. Erotická masáž je zaměřena na erotogenní zóny v intimní partii, včetně masáže třísel a varlat. Masáž penisu s oddalováním a Šťastným koncem je vždy zahrnuta v erotické masáži. Přijďte si odpočinout a zrelaxovat tělo i duši.
➤ Pro více informací klikněte na profil nebo galerku. Kontakt pouze přes mobil. Děkuji.

Masaz-pro-muze Masaz-pro-muze
Masszázs/Szauna
Czech Republic Vysočina
Transzfer nélkül

Máte rádi vzrušení, zrychlený dech a šero, svíčky a rádi poznáte dokonalý pocit při vyvrcholení? V tom případě si vychutnejte Noční masáž relaxační erotickou při svíčkách. V noci se zdá být všechno jiné. Využijte tohoto okamžiku, uvolněte se a mé ruce se budou dotýkat celého vašeho těla. Nabídka je určena pro všechny muže, kteří se umějí spontánně bavit a ocení noční prožitek a relaxační erotické masáže z mojí nabídky. Hřejivý olejíček, masáž celého těla a intenzivní kůra pro váš penis. Masážní teplý olej je příjemný a opravdu zahřeje. Příjemný pocit však ucítíte vždy, když se vzrušíte, a to je cílem naší cesty. Vzbudit vášeň a zároveň poskytnout intenzivní uspokojení formou erotické masáže. Noční masáž relaxační erotickou mohou využít všichni muži, kteří mají rádi soukromí, intenzivní prožitek, pocit vzrušení a sladkého uspokojení. Samozřejmostí jsou svíčky a relaxační hudba, která nám vytvoří tu správnou atmosféru. Rozhodně se to vyplatí a zážitek bude nezapomenutelný.
➤ Délka masáže: 180 minut, vždy od 19:00 - 22:00 hodin

Masaz-pro-muze Masaz-pro-muze
Masszázs/Szauna
Czech Republic Vysočina
Transzfer nélkül

U masáže penisu, mám vždy stejný cíl a to přivést vás do stavu vzrušení až maximální slasti. Jedná se o speciální techniku a masážní hmaty mých dlaní a hbitých prstů, je používána především za účelem oddálit či oddalovat vaše vyvrcholení, a to několikanásobně do doslova do poslední kapky, aby poslední dlouhý tah stál opravdu za to a byl pro Vás nezapomenutelný zážitek, který jste ještě nikdy při masáži nezažili. Masáž je uvolňující, zaměřena na erotogenní zóny v intimní partii. Jemné dotyky vás připraví na velice příjemné pocity, prokrví svaly a připraví Vás pomalu na další sousto. Postupuji pomalu, ale s vášnivou intenzitou. Dotýkám se vnitřní strany stehen a třísel, pořád směrem nahoru až k údu. V této fázi střídám průběžně úchopy od kořene penisu k žaludu. Jemně položím penis do své dlaně, druhou rukou stáhnu kůžičku až ke kořenu penisu, tím způsobím vzrušivé napnutí uzdičky a následně začnu citlivě stimulovat penis dlaněmi a prsty. Citlivého údu se dotýkám smyslně a něžně. Mám mastné ruce, aby to hezky klouzalo a nic nedrhlo. Přijďte se nechat hýčkat, pánové. Délka masáže: 45 minut, 60 minut.
➤ Pro více informací klikněte na profil nebo galerku. Kontakt pouze přes mobil. Děkuji.

Jste příznivci nahoty a erotiky? Co poznat něco neobvyklého a nového? V tom případě vyzkoušejte masáže pro muže od masérky Sáry. Klasické masáže a erotické masáže. Erotické masáže jsou zaměřeny na erotogenní zóny v intimní partii, jsou vhodné pro každého muže, který se nebojí objevovat něco nového a jsou určeny pro toho, kdo má rád erotiku a hledá správný směr, jak si život naplno užít, odpočinout si a načerpat novou sílu a energii. Výběr masáže je zcela na Vás. Přijďte si odpočinout a zrelaxovat. Těším se na milovníky masáží a hřejivých dotyků.
➤ Pro více informací klikněte na profil nebo galerku. Kontakt pouze přes mobil.