Randis hirdetések (1)

AliceDave AliceDave
Pár keres férfit
Czech Republic Jihomoravský kraj
Férfiak
Párok nők és férfiak
Transzfer nélkül
Életkor 27-47
VIP tagsággal
Albumokkal, videókkal
Ellenőrzött felhasználók

Hledáme pohodového sympaťáka k nám do páru. Máš minimálně 30 a ne více jak 45, jsi vyšší jak 180cm, tak se ozvi.
Kdo jsme? Pohodový manželský pár na úrovni, s vlastním zázemím. Neoplýváme zrovna sportovními postavami, ale to můžeš zjistit z našich galerii :-) Máme rádi pohodu, posezení s přáteli, dobré jídlo a pití, výlety, wellness a podobné aktivity :-) V sexu máme rádi běžné věci, žádné extrémy. Máme malého prcka, takže volný čas podřizujeme jemu, tak s tím musíš trochu počítat, že nebudeme mít čas každý den.
Co hledáme? Chlapa, či pár, co si bude chtít užívat výlety, dovolenou, wellness, i ten sex *4* . Mel by jsi být pohodář, inteligentní, vtipný taktéž na úrovni, měl by jsi mít vyřešený vztah, aby jsi se s námi nemusel schovávat. Měl by jsi se umět bavit i o jiných věcech než o sexu a nemyslet jen na něj :-) Hledáme tak doslova rodinného přítele s výhodami *4*
Pokud budou sympatie a sedneme si, tak prvně, počítej s nezávaznou schůzkou, třeba káva, a uvidíme jak si sedneme, pak může dojít na něco víc.
Když se rozhodneš odpovědět, tak vzkazu napiš něco více sobě (ne jednoslovnou odpověď jako "Ahoj, kdy na to skočíme" atd...), připoj civilní foto bez brýlí, čepice a ne z dálky. Pokusíme se odpovědět všem inteligentním vzkazům a dotazům *4*
Nejsme tu každý den a většinou odpovídáme, až jsme tu oba, tak se může stát, že to nebude hned, ale zkusíme to co nejrychleji.