Randis hirdetések (3)

Calmonys Calmonys
Férfi keres párt
Czech Republic Hlavní město Praha
Transzfer nélkül

Rád bych se stal dlouhodobým kamarádem pro pár, a to jak na různé společné aktivity, tak do postele. Jsem otevřen všem variantám - erotické hrátky jen se ženou, muž jako divák, hetero zapojení muže, bi zapojení muže. S mužem nemám skoro žádné zkušenosti, ale trochu mě to láká a jsem tomu otevřený (ale obejdu se bez toho). Na věku ani vzhledu nezáleží, hlavní budou sympatie.

Já jsem 28letý sympaťák s VŠ, na úrovni. Žiju sám na bytě v Praze 9. Další info a foto mám na profilu, budu rád, když se ozvete :-)

Ahoj, rád bych našel kamaráda na jakýkoliv sport či jiný pohyb. Díky kancelářské práci mám pár kilo nahoře a sám se k pohybu nějak nemůžu dokopat. Může to být sport, kterému se už nějakou dobu věnuješ, nebo můžeme vymyslet něco nového spolu. Jsem z Prahy 9, kde mám prostory (kdybychom časem potřebovali soukromí). Bylo by fajn, kdybys nebydlel na druhém konci Prahy :-).
Zároveň by bylo fajn, kdybys byl taky zvědavý a otevřený oblasti erotiky mezi muži. Já sám nemám moc zkušeností a bylo by fajn, kdybys to měl stejně. Ale láká mě osahávání, hraní si s cizím penisem a časem bych rád vyzkoušel i orální a anální sex.
Láká mě v těchto praktikách hlavně role holky (tedy chtěl bych kouřit péro a nechat se šukat), takže bychom to mohli dělat buď vzájemně, nebo i jen já tobě.
Erotika není podmínka a nemusí být (a asi ani nebude) hned…
Pokud na profilu nemáš nic o sobě ani fotky, připoj to prosím do odpovědi na inzerát.
P.S.: Kromě sportu mám moc rád saunu :)

Rád bych našel přítelkyni do vztahu stag-vixen-bull(s).

Kdo neví, co to znamená, vzrušuje mě představa, jak mou přítelkyni šuká jiný muž (za mé přítomnosti, nebo kdyby mi o tom pak přítelkyně vyprávěla). Nebo například kdyby mi přítelkyně přišla dát pusu poté, co by vykouřila jiného.

Oproti kandaulismu je rozdíl v tom, že já přítelkyni chci šukat taky :-)

Jsem bi-curious, takže bychom mohli dát i trojku, při které by mohlo něco probíhat mezi mnou a bullem.

Požaduji a zaručuji 100% zdraví a diskrétnost - na veřejnosti bychom byli šťastný pár na úrovni :-)