Randis hirdetések (23)

Celá jižní morava hledám lékaře který by mi ve své ordinaci provedl kompletní prohlídku, vyšetření prostaty na gynekologickém křesle, nucený několikanásobný odběr semene,otestování citlivosti varlat,bradavek,cévkování a různé jiné,vy nejlépe silně dominantní s chutí si se mnou pohrát,budu poslušný pacient který vám rád podrží.Může být i starší lékařka s připínákem nebo kde on je lékař a ona sestra.

Bezmoc

10.2.2024 01:40 Támogatni

Brno Pohořelice Znojmo hledám ženu nejlépe dominantní pro kterou bych byl její sexuální hračkou,nebráním se žádným praktikám,já věčně nadržený 45 letý bisex submisivní muž.Miluji svazování kdy se nemůžu vůbec pohnout kdy jsem umlčený roubíkem a přiveden vícekrát za sebou k výstřikům.

Celá jižní morava nabízím své tělo mužům, ženám nebo páru kteří si libují v Clinik, svazování, mučení genitálií, nuceném odběru semene, mrdání připínákem,elektro,piss,budu vaší hračkou pro zvrhlé choutky,krom kaviár si se mnou můžete dělat cokoliv bez možnosti STOP,pouze u vás.Já 45letý bisex věčně nadržený submisivní muž.

Celá jižní morava nabízím své tělo párům,ženám i mužům k BDSM hrátkám,jsem svolný ke všem praktikám krom kaviár,pouze u vás,chci být při každé akci přiveden jakýmkoliv způsobem minimálně ke dvěma výstřikům bez přestávky jinak si se mnou můžete dělat co se vám zlíbí.Já 45letý bisex submisivní věčně nadržený muž.

Brno Pohořelice Znojmo hledám muže se zázemím který by si mě pevně uvázal na stůl,postel nebo židli, zavázal mi oči,ucpal pusu roubíkem,podvázal mi ocas s koulemi a přivedl mě jakýmkoliv způsobem ke dvěma výstřikům bez přestávky, splň mi můj sen a já pak splním jakékoliv tvé sexuální přání.Já 45letý věčně nadržený bisex chlap.

Brno hledám dominantního muže s místem který by mě pevně svázal, podvázal mi ocas s koulema, zavázal oči, skřipce na bradavky,umlčel roubíkem a přivedl mě jakkoliv ke dvěma výstřikům bez přestávky, pak mě donutit dlouze kouřit čuráka a nakonec ošukat a vystříkat moji díru, splníš můj sen a já splním jakékoliv tvé sexuální přání.

Brno-Pohořelice-Znojmo hledám muže s místem který mi splní můj sen,chci být pevně svázaný na židli nebo posteli, mít zavázané oči, ucpanou pusu roubíkem, podvázaný ocas s koulema a být přiveden aspoň ke dvěma výstřikům bez přestávky, můžeš si se mnou dělat co budeš chtít, když mi vypláchneš díru můžeš mě ojet,donutíš mě kouřit tě tak poslušně otevřu pusu a vše spolknu,jsem 45letý bisex silně submisivní. Chci být tvojí bezmocnou hračkou.

Brno-Pohořelice-Znojmo hledám kohokoliv kdo by mi splnil můj sen,chci být pevně svázaný na židli nebo posteli,mít zavázané oči, pusu ucpanou roubíkem a být jakkoliv nejlépe leštěním žaludu přiveden aspoň ke dvěma výstřikům bez přestávky. Splním zato pak jakékoliv vaše sexuální přání, pouze u vás. Já 45letý věčně nadržený chlupatý bisex submisivní muž. Může být muž, žena nebo i pár.