Randis hirdetések (3)

Zlé selky

19.3.2024 03:20 Támogatni

Představuj si.....Přijedeš na statek, všude nepořádek. Ten odradí zvědavé oči od nahlížení. Pomalu sejdeš po schodech a otevřeš staré dřevěné dveře. Odhrneš pavučinu, sebereš odvahu a vkročíš. V tu chvíli skončí svět venku a začne ten náš. Ve kterém my jsme Dámy a ty ubohé nic, které poslouchá a vykonává všechna naše malicherná přání. Všude hoří svíčky a ty vidíš u stěny dřevěný kříž a nás. Jsme dvě. Kráska a Zvíře. Madam Hana a opravdu zlá a krutá Paní Sylvie.
Máme pro tvou bolest a naší potěchu připraven dřevěný kříž, různé biče a bičíky, svorky a kolíčky (nejenom anální, ale i na bradavky), svíčky a další udělátka. Naše kláda ti jistě bude na krku moc slušet.
Prostě a jednoduše. Jestli chceš zažít něco jiného, jestli se chceš ocitnout v moci dvou žen a užít si pořádnou jízdu, tak moc neváhej a ozvi se. Vše se dá domluvit, nevadí nám zlatý déšť ani čokoládová pusinka, nevadí nám nic. Záleží jen na tom, co vydržíš ty. Co tě láká, to ti splníme. Ovšem bude to něco za něco, tak začni šetřit, ať si nás můžeš užít naplno. Neděláme sex, ale necháme tě sáhnout. Budeš li hodný, pak možná i něco víc. Vše záleží na domluvě.