Randis hirdetések (3)

Cítíš se osamělá? Chybí Ti pohlazení, obejmutí? Chceš si popovídat o čemkoliv co Tě trápí nebo Ti dělá radost? Za tu dobu co tu jsem, jsem slyšel nespočet životních příběhů. Umím vyslechnout a být vrbou. Mohu Ti dopřát pohlazení po duši i po těle. Kouzlo vědommého doteku má uzdravující moc. Ať už se jedná o dotek po stránce tělesné, duchovní nebo duševní. Dopřej si ten blažený pocit a oprosti se od starostí běžného dne. Každý svého štěstí strůjce. Nevěříš tomu? Chybí ti odvaha vykročit? Podávám ti nápomocnou ruku. Je jen na Tobě, zda toho využiješ a jakou formou.

Chcete si zpestřit intimní chvíle? Zažít něco nového? Ukážu vám co je možné vykouzlit partnerce za pocity pomocí technik vědomých doteků. Vše dle předem domluvených pravidel a hranic.
Jsem certifikovaný masér s vlastním zázemím. Sex ani FO není podmínkou setkání.
Scénářů setkání je možné vymyslet nespočet. Máte nějakou představu? Napište mi ji a domluvíme co je a co není možné převést do reality. Fantazii se meze nekladou.

Chybí Ti pohlazení? Máš ráda masírování? Chceš zažít Tantrickou masáž, ale nemůžeš si ji finančně dovolit? Nebo chceš masáž klasickou či relaxační? Jsem certifikovaný masér s letitými zkušenostmi. Rád Ti dopřeju masáž dle tvých přání a představ. Zázemí i masérské lehátko mám. Sex ani FO není podmínkou setkání. Můžeš přijít i s doprovodem.