Randis hirdetések (3)

AbsolutSub AbsolutSub
Férfi keres nőt
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Nők
Párok nők és férfiak
Párok nők és nők
Csoportok
Transzfer nélkül

175/74/44 diskrétní a poslušný SUB hledá jakoukoliv možnost podřídit se dominantním a třeba i značně perverzním rozmarům ženy bez rozdílu věku, vzhledu, postavy či stavu. S výjimkou kaviáru, vomitu, tvrdých a krvavých SM praktik, jakékoliv účasti mužů a 24/7, dovoleno vše. Např. poskok, posluha, rohožka, hadr, ústní očista nohou, zadečku či lasturky, jakékoliv uspokojování ženy, sezení na obličeji, nucená a řízená masturbace, obojek i vodítko, lehčí formy SM, jakékoliv močení i živé WC pro malou potřebu včetně toaletní očisty, a jakékoliv jiné ponižování. Možnost mě také předvádět, půjčovat nebo prodávat (bez mého nároku na zisk) jako podřízenou mužskou děvku pro vše zmíněné a další potřeby jakýchkoliv jiných žen či libovolných dámských společností. Při zachování mé anonymity (kukla, maska apod.) možno i foto či video, i pro Tvé komerční využití. Bez další finanční účasti z mé strany, případný zisk z prodeje mé osoby jako šlapky či z foto a video produkce patří pouze Tobě. Nezávazná káva nebo 2 deci by mohla napovědět zda vyhovuji Tvým požadavkům a představám.

AbsolutSub AbsolutSub
Szolgáltatásokat kínáló férfi
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Nők
Párok nők és férfiak
Párok nők és nők
Csoportok
Transzfer nélkül

Jsem 175/73/44 čistě HETERO!!! SUB. Hledám ženu bez rozdílu věku, vzhledu či postavy (podřídím se štíhlé slečně i prostorově výraznější dámě podstatně dřívějšího data narození), která by ráda nabízela a prodávala svou osobní mužskou SUB šlapku libovolným dalším ženám pro jakékoliv, i značně perverzní, využití. Možno mě poskytovat jako podřadnou hračku k pobavení, ponižování (např. sezení na obličeji, nařízená masturbace apod.), poskok i posluha pro pohodlí a péči, čubka pro jakékoliv uspokojování, ale i jako živé splachovací WC (pro malou potřebu) včetně toaletní očisty lasturky i zadečku. S výjimkou kaviáru, scatu, vomitu a tvrdého SM (krvavé praktiky) a jakékoliv přítomnosti mužů, cokoliv dalšího podle fantazie, rozmarů a potřeb. Vše zmíněné možno i pro početnější dámskou společnost či pro Tvé případné osobní využití (není podmínkou, ale podle přání možno také i výhradně pro Tvé potřeby a použití). Možno mě takto používat jako poslušnou děvku i v rámci privátu, pro rozšíření služeb cílených na dámské zákaznice či pro foto i video pro libovolné, i komerční využití (zachování mé anonymity použitím masky, kukly apod.). Ne findom, ale bez jakéhokoliv mého nároku na podíl z případného zisku. Pouze REAL. Možnost nezávazné schůzky (kafe, 2deci apod.)

AbsolutSub AbsolutSub
Férfi keres nőt
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Nők
Párok nők és férfiak
Párok nők és nők
Csoportok
Transzfer nélkül

Hetero SUB 175cm, 73kg, 44let. Absolutně submisivní podřadná nula hledá Paní libovolného věku i postavy, která mě povýší do pozice své osobní poslušné čubky pro vše, co sama uzná za vhodné. Možno např.: hračka, slovní i jiné ponižování, posluha, nucená masturbace, znehybnění, lehčí SM, sezení na obličeji, jakékoliv uspokojování Paní, orální očista nohou, lasturky i zadečku (i toaletní či během „dámských dnů“), živé (možno i splachovací) WC pro malou potřebu Paní a další podle přání. Podřídím se i jako Vám oddaná mužská SUB šlapka na prodej pro veškeré rozmary jakýchkoliv dalších žen v rámci vylepšování Vašeho rozpočtu. Bez jakékoliv účasti mužů, ne kaviár apod., ne krvavé a tvrdé SM praktiky, ne 24/7. V čemkoliv ostatním se podřídím příkazům Paní. Možno i jako mužská děvka pro jakkoliv početnou i různorodou (od štíhlé slečny po 100kilovou dámu důchodového věku) dámskou společnost k libovolnému, výše zmíněnému, použití (včetně veřejné toalety pro malou potřebu a případného „bidetu“) pro přítomné ženy.