Našli ste?

Našli ste tu už niekedy nejakú reálnu známosť(či už sex alebo erot. mailovanie alebo len priateľa/priatelu)? Či žena muža alebo muž ženu?
Podľa mňa je to dosť nereálne.
(keby náhodou tak Košice okolie kľudne napíšte)
Me umrela pred rokem dlouholeta partnerka,necekane,rychle,od te doby jsem nemel nikoho ,kdyz teda ,neco probehlo,ted se mi nechce postavit,jaky bych potreboval zenskou,ktera ve me zas rozpali tu touhu po zenskym tele a tak,kdyby tady nekdo takovej byl,ozvi se. Dan,klidne,s vyhodama.
Presne pred tydnem jsem se tu poprve sesel s puvabnou amaterkou a byl to uzasny zazitek a splneny sen, protoze jsem konecne sel na schuzku se zenou, ktera je na svete o 20 let dyl :) doufam, ze se s ni zase brzy uvidim.
KOSICE,,,,,,jedine REAL zaujemci,,,,,,,,
Škoda, že tak daleko, jinak by setkání problém nebyl.
Jasne ze je spousta inzeratu fake, je to vsude akorat na tahani penez za registrace atd. Nebo myslis, ze kolikrat tak atraktivni kocky maji potrebu marnit cas psanim a seznamovanim se zoufalcema tady, kdyz se muzou seznamit s kymkoliv chteji real, nebo prinejhorsim na klasicky seznamce
S priatelkou sme si pisali s par parikmi, nakoniec sme vybehli za jednym do Brna bo sme nechceli riesit niekoho z okolia aj kvoli tomu, ze to bolo prvykrat pre nas, teda stretnut sa s niekym z amaterov len na zaklade sprav ci telefonatu. Sedeli sme na vinku, kecali, spoznavali. Na oplatku prisli oni druhykrat za nami na SR, kedy sme sa aj spolocne zabavili... Cize ano, ide to, len clovek musi byt trpezlivy a vediet hlavne co chce.
ano, několik lidiček s plně vyvinutým mozkem jsme tu potkali ...ale je jich jako šafránu ;)
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Admini.admini. Celý je to tady jen na tahání penez z lidi.
Naprosto chápu. Kamarádka mi ukazovala zprávy, co jí tady lidi píšou a nestačil jsem se divit. Jednotvarne, bez napadu, hromada chlapů vymyslí jednu zprávu a pošle to všem holkám.... Docela masakr
Těžko někoho hledat a už vůbec najít když minimálně polovina lidí neumí číst a druhá se tím vlastně ani neobtěžuje....nicméně všem přeji lovu Zdar ;)
samozřejmě že našel. Není to tak těžké
My sme nasli len tu je tolko ludi co nema vyplneny profil ani galerku a cakaju ze najdu niekoho na inzerat.
my sme tiež našli aj párik a aj samotného chalana ale s babou je to už horšie....
Velká konkurence :-) většina zdější populace hledá samotnou holku. Chce to trpělivost
Inzerujem a hľadám už tri roky. Hľadám pár do trojky. Občas mi odpovedajú superkecálkovia. Asi tu nie je šanca nájsť nejaké priateľstvo. Nič reálne, len napíšu a viac sa neozvú. Škoda
Píšem ako hlupák(ach)
Či ste našli opačné pohlavie(nie gay/lezba)
hlavne inzeráty slečien sa tu často objavujú falošné. Nick je zvyčajne založený 3-10 dní pred inzerátom, nemá uvedenú konkrétnu lokalitu, iba krajinu, nemá žiadne galerky, priateľov, komentáre, proste len založený jednoduchý nick na faločnú inzerciu. Daktoré dni aj tri štyri nové sa objavia.
Fakt nerozumiem kto čo s toho má.
Cele to tu je o klame a naivite..smutné
Občas mi to pripadá, že v tom majú prsty admini/správcovia, aby zvýšili atraktivitu a návštevnosť, inak by inzercia tohoto typu zívala prázdnotou.