Ricerca

Donna
Coppia donna e uomo
Motivo della ricerca:
amicizia
sesso
relazione

Informazioni personali

Età: 64 anni
Segno zodiacale: Toro
Orientamento sessuale: etero
Stato coniugale: divorziato/a
Colore degli occhi: marrone
Colore dei capelli: bianco
Altezza: 183 cm
Peso: 88 kg

Dating Ads (1)

priateľstvo a sex s dedkom.

Uomini alla ricerca di coppie
Slovakia Bratislavský kraj
Donne
Couples women & men
Couples women & women
Without trans

Som 66 ročný dedko, veľmi aktívny, čistotný, spoľahlivý, ale perverzný a skazený. HETERO. Hľadám hetero pár, na priateľstvo a trvalý milenecký vzťah, so vzájomnými návštevami, spoločnou zábavou, grilovaním a sexom. Poteší ma správa od kanda páru, ale aj od cuckold páru, prípadne kde sú aj obaja submisívni. Mám záujem o seriozny, dlhodobý vzťah ale hlavne reálny. Nehľadám nič bi, ani honičov, ani spisovateľov, ktorí si tu už písali hádam s každým. Spolužitie v trojke, alebo víkendy u mňa na chalupe pri Hlohovci možné.
Celý západoslovenský kraj.

Interessi e hobby sessuali

sesso anale
deep-throating
fisting
sesso orale
sandwich
lingerie sexy
sesso di gruppo
voyeur
fingering

Descrizione personale

Prosím, čítajte do konca.

Hľadám HETERO pár na stretká na mojej chalupe. Rád by som vylízal tvoju
manželku a robil jej veci, ktoré by si želala. Mohlo by .zostať len u toho, alebo môže nasledovať pekná súlož. Všetko len to, čo vy budete chcieť. Som docela sympatický, diskrétny, čistotný a hlavne zdravý šesťdesiatnik. Hľadám trvalé priateľstvo na veľa rokov. Rád uvítam priateľstvo s párom, kde on je cuckold.

Píšem si s chlapom z páru pol dňa. Až potom zistím, že je to len úbohý honič a jeho žena nevie vôbec o ničom a asi by ho zabila, keby sa to dozvedela. Super zmeska.

Ďalšia kategória. Píšem si s párom. Všetko vyzerá sľubne. Zajtra popíšeme a dohodneme sa na stretku? Áno jasné. A zajtra je to mŕtvy chrobák. Tupelo, ktoré nevie ukončiť komunikáciu. Myslíš, že ak napíšeš, prepáč, ale nevyhovuje nám to, alebo to, že si podrežem žily?