Ricerca

Donna
Coppia donna e uomo
Coppia donna e donna
Motivo della ricerca:
amicizia
sesso
relazione
parlare

Informazioni personali

Età: 36 anni
Orientamento sessuale: etero
Stato coniugale: single
Colore degli occhi: blu
Altezza: 181 cm
Peso: 85 kg

Dating Ads (1)

Rád bych našel Madam

Uomini alla ricerca di donne
Czech Republic Hlavní město Praha

Jmenuji se Martin a je mi 36 let . Jsem svobodný a velmi rád bych sloužil madam která by pro mne byla bohyni a já se musel podrobit jejím rozmarům a choutkám . Jsem v tomto směru nezkušený a rád bych to změnil pod Vaším vedením . Rád bych posouval své hranice ale též se o Vás staral . Pokud by jste měla zájem budu rád pokud se ozvete.

Interessi e hobby sessuali

sesso anale
dominatrice - schiavo
feticismo del piede
latex
sesso orale
pissing
lingerie sexy
calze
Sadomasochismo
bondage
uniformi
tacchi alti
travestitismo
transessualità

Descrizione personale

Jsem 36 lety submisivně založený muž co by se rád seznámil s dominantní ženou či dívkou. Velmi rád bych se odevzdal do přísných , případně perverzních rukou madam ,která by mne vychovala k obrazu svému .

Chtěl bych Vám patřit a stát se Vašim otrokem , kurvou , hračkou pro vaše pobavení a pohodlí . Rád bych k Vám vzhlížel a snažil se aby jste se mnou byla spokojená zatím jen experimentuji sám se sebou jak můžete vidět na fotografiích a videích kdy zkouším jen pomůcky a damské oblečení . Ale je toho mnohem více jak bych chtěl posloužit rád bych se naučil pečovat o nohy své madam . Též bych rád byl bezmocný při mém svázání . Moc mě láká přijmout piss pripadně očistit madam po něm . A je toho mnohem více ale vše je jen na Vás co od svého otroka vyžadujete a zatím nemám moc zábran a rád bych experimentoval ☺️

Rád bych našel dlouhodobý vztah ale nebraním se zatím i kratším akcím než najdu svou madam .

A jinak mám rád výlety , cestování, lyže moc rád Vařím