Ricerca

Donna
Coppia donna e uomo
Gruppo
Motivo della ricerca:
amicizia
sesso

Informazioni personali

Età: 49 anni
Altezza: 176 cm
Peso: 85 kg

Dating Ads (1)

Ds pár?

Uomini alla ricerca di coppie
Czech Republic Hlavní město Praha

Dobrý den, hledám pár kde je alespoň jeden z pratnerů dominantní. Jsem přirozeně submisivní, poslušný a nenáročný otrok. Je mi 49 let. Rád plním zadané úkoly a mé uspokojení plyne ze sppokojenosti majitelů. Hledám pravidelné schůzky a dlouhodobý vztah. Podržím, posloužím, uspokojím Pána i Paní. Slibuji, že se budu snažit, abyste byli s moji službou maximálně spokojeni. Ideálně Praha a okolí. Děkuji za Váš čas.

Interessi e hobby sessuali

deep-throating
dominatrice - schiavo
sesso orale
sesso in pubblico
lingerie sexy
sesso di gruppo
Sadomasochismo
bondage
tacchi alti

Descrizione personale

Dobry den Pane, Paní.

Hledam Touto cestou rozumný pár kde je alespoň jeden z partnerů dominantní. Pár, kteremu nevadi ma nezkusenost, a chtel by se venovat vychove a vest suba dlouhodobe. Rozhodne nehledam nejaky ulet nebo jednorazovou akci.
Zkusenosti trochu mam, ale zatim jen hetero, Panovi nebo s muzem jsem nikdy neslouzil, takze si uvedomuji, ze moje predstavy budou jine nez skutecna realita a vim, ze se mi nektere veci asi nebudou libit, proto vas prosim o pochopeni, rozumny pristup a postupne zvysovani naroku. Odmenim se vam pravidelnymi schuzkami a snahou zlepsovat se.

Nejsem masochysta, ale vim, ze jista forma nasili a ruzne pomucky budou potreba, nehledam primarne bolest a bezhlave biti, nasili a bolest ve sve podstate chapu jako donucovaci prostredek, proto se Vam chci odevzdat do Vasich rukou s duverou.

Myslim, ze to mam v sobe vyresene a vim co chci. Jsem zenaty, mam rodinu prosim tedy o diskretnost a bez viditelnych stop. Ze stejnych duvodu je pro me prioritni bezpecnost a zdravi. Jsou veci ktere s muzem delat urcite nechci: libani, neznosti, lizat nohy a anal, a v analnich praktikach pouze moje pasivni role. Dale mne nijak neoslovuji krvave a jinak nechutne praktiky (zvraceni, flusance a podobne.). Nechci uklizet, varit, chodit na nakupy, nehledam ani zadne citove vazby a rizeni zivota mimo ramec schuzek. Prosim vas tedy zaroven o respekt, dodrzovani pravidel a stopku.

I pres moji nezkusenost s mužem se vynasnazim, abyste byli s moji sluzbou spokojeni, aby me pokroky byly vidtelne a abyste se za mne nemuseli stydet. Potrebuji pevnou ruku a prisna pravidla. Od zacatku musim citit Vasi dominanci. Nemuzeme jit na pivo a pokecat si. Prvni Vase slova musi byt "Do naha a kleknout!". Na druhou stranu mi vubec nebude vadit pokud nebudete mit zadne zkusenosti anebo budete zacatecnici.

Jsem pomerne flexibilní a umim si udelat cas, moje predstava o casovce narocnosti by byla asi 2x - 4x mesicne na 2-3 hodiny, obvykle nemuzu pozde vecer, nebo pres noc a o vikendech.