Ricerca

Donna
Coppia donna e uomo
Coppia donna e donna
Motivo della ricerca:
sesso
relazione
parlare

Informazioni personali

Età: 35 anni
Segno zodiacale: Ariete
Orientamento sessuale: etero
Stato coniugale: single
Colore degli occhi: blu
Colore dei capelli: rosso naturale
Altezza: 177 cm
Peso: 79 kg

Interessi e hobby sessuali

sesso anale
deep-throating
dominatrice - schiavo
sesso orale
sandwich
lingerie sexy
calze
Sadomasochismo
sperma
bondage
dominatore - schiava
fingering

Descrizione personale

NEMÁM ZÁJEM O ŽÁDNÉ PLACENÉ EROTICKÉ SLUŽBY. ANI ONLINE, ANI REÁL.

Z amatérů se staly profesionálky, najít tady holku, které nejde jen o prodej "jejích" fotek, videí nebo i psaní je čím dál nemožnější. Internet je plný porna, a zadarmo, podívejte se jen na tuhle stránku. Takže proč bych vám měl platit za to, že mi pošlete údajně svoje fotky a videa? 😀 Stejně jsou většinou právě stažené někde z internetu 😀 O to já vážně zájem nemám, tak to ani nezkoušejte.
Hledám něco reálnějšího, klidně i vážnějšího. někoho, s kým si budu rozumět, jak v posteli tak mimo ni, někoho komu nepůjde jen o prachy a s kým mi bude dobře 😉 na věku ani místu skoro nezáleží, když se chce tak všechno jde.
Fotku klidně pošlu, ale většinou ne místo ahoj. Myslím tu obličeje, tu "druhého mozku" fakt neposílám 😀 Nejlepší jsou ty, které jako podmínku jim napsat chtějí fotku obličeje a samy tu nemají ani uvedený věk, to není moc fér, já se radši seznámím s nějakou férovou holkou a věřím, že se tady dá taková najít 😉

PS: Když si smažete zprávu nebo konverzaci, tak se to ten druhý nedozví a ignory bez VIP nejdou. Lepší je napsat že nemáte zájem. Ta šance, že vás někdo nebude otravovat se tím paradoxně zvýší.