Informazioni personali

Orientamento sessuale: etero
Stato coniugale: single
Colore degli occhi: blu
Colore dei capelli: biondo
Altezza: 172 cm
Peso: 67 kg

Interessi e hobby sessuali

dominatrice - schiavo
feticismo del piede
latex
lingerie sexy
calze
Sadomasochismo
sperma
bondage
voyeur
uniformi
tacchi alti
dominatore - schiava

Descrizione personale

VYŠLEHEJ SI MĚ za VAJÍČKO/PUSU
Jistě víš, že pro tebe CHCI BÝT VZRUŠUJÍCÍ- NEJKRÁSNĚJŠÍ ŽENA. Jak však staré přísloví praví, ta potřebuje VYŠLEHAT ZADEČEK, aby byl nejen při masáží patřičně MRŠTNÝ a SVUDNÝ. Přijď si vychutnat do 22.4., speciální POMAZLENÍ S MASÉRKOU a navíc dostaneš BONUS. Dokonale prověřím, všechny tvé důležité mužské ústrojí a zvláště se budu soustředit na masáž „vajíček“ a tvé jedinečné chlouby. Jemné i pevné tahy tě pěkně nabudí a masáž se stane SPECIÁLNÍM VELIKONOČNÍM ZÁŽITKEM. Už si představuješ, jak na tebe ŠPULÍM ZADEČEK, ty vytahuješ svou „mrskačku“ a zažiješ JEDINEČNOU POMLÁZKU?

Podrobnosti o mě v mém profilu. REZERVACE a INFO na 778722667. Těším se, až mě VYŠLEHÁŠ…

Vítám tě na mém profilu a těším se na společné příjemnosti. Přijď na SKVĚLÉ OCHLAZENÍ v těchto horkých dnech do mé KLIMATIZOVANÉ KOUZELNÉ KOMNATY. Osvěžím tě velmi milým přivítáním a chlazenými nápoji, abys byl připraven na příval ŽHAVÉ EROTIKY, která tě bude čekat.

Vidíš moje fotografie, jsem blondýnka ze Slovenska, s krásným úsměvem, 2 prsa, hebká a jemná a taky patřičně náruživá. Nejlépe mě poznáš, když mi zavoláš na 778722667 a můžeme spolu probrat všechny TVOJE PŘÁNÍ. Pak budeš mít jistotu, že tě budu v daný okamžik čekat a zažijeme spolu KRÁSNÉ CHVÍLE, plné smyslných masáží. Nejdříve se trochu poznáme. Ráda uslyším, co tě na masážích láká a jak bych ji měla pro TEBE NEJLÉPE UDĚLAT. Každá moje masáž je pouze o tobě, velmi intuitivní a obnášející několik postupných částí, jak tě SKVĚLE NAŽHAVIT. Zároveň si UŽIJEŠ SKUTEČNÉ KVALITY v UMĚNÍ DOTEKU u VZRUŠUJÍCÍ CELOTĚLOVÉ MASÁŽI. Zvláště se soustředím rovněž na tvůj LINGAM a i opakovaně ho přivedu k VRCHOLU, dle tvých možností. Díky umění doteku a znalosti orientálních technik, není třeba obvyklého „honění“, což přinese mnohem HLUBŠÍ a INTENZIVNĚJŠÍ PROŽITEK. Při masáži jsem i NAHÁ, pro tvé potěšení a OKOŘENĚNÍ POŽITKU všech tvých SMYSLU. Vybrat si můžeš délku i obsah masáže individuálně. Doporučuji min. 1 h, která může být poprvé KLASIK varianta s ochutnávkou stylů a technik za 1.300 Kč nebo za 1.500 Kč s variantou ROZETA, která je velmi populární. Ostatní je vždy už na osobní domluvě, před masáží. Dopřát si můžeš mě, popř. na objednání předem i dvě masérky, HRA ČTYŘ RUKOU je ještě více PESTRÁ a DRÁŽDIVÁ včetně RITUÁLNÍHO CHLADIVÉHO MYTÍ za cenu 2.500 Kč. Uvítám SKUTEČNÉ MUŽE, kteří mají opravdu „KOULE“ a chtějí vyzkoušet NOVÉ DIMENZE SMYSLNÝCH MASÁŽÍ a pokud mají nějaký dotaz, ZAVOLAJÍ SI, můžeme se tak poznat a ráda zodpovím VĚCNÉ DOTAZY. Pokud nezvednu tel., NEMOHU, ale zavolám zpět, popř. odpovím na ZPRÁVU. Masáže je možné zpestřit i v kombinaci s VÍŘIVKOU nebo SAUNOU a ještě více se uvolnit a ZAHNAT STRES. MOJE MASÁŽE jsou mnohem LEPŠÍ, než MECHANICKÝ SEX, proto jsou mou doménou právě tyto MASÁŽE. Místo něj se soustředím na ATMOSFÉRU, připravenou masážní místnost, která je zcela zatemněna, zajistí ti relaxaci pro unavené oči i tělo, za použití vůně, svíček, peříček a dalších propriet ke vstupu do NOVÉ ROZKOŠNÉ DIMENZE. Dokáži aktivovat EROTOGENNÍ ZÓNY a probudit vnitřní SEXUÁLNÍ ENERGII. Zvláště mám ráda masáže JEMNÉ DOTEKY na svém TĚLE a HRÁTKY s TVOU CHLOUBOU, kde mohu využít celé své umění k PROBUZENÍ všech tvých SMYSLU. Jsem snadno a rychle dostupná jak městskou dopravou a také z D1 sjezd VÝSTAVIŠTĚ. Těším se SEVON 778722667, termín dle dohody, Brno, Bohunice - kousek od CAMPUSU, parkování je hned vedle.

Na závěr dostaneš ještě skvěle chlazený dárek. JSEM tu pro TVOU SPOKOJENOST & NEVŠEDNÍ EROTICKÉ ZÁŽITKY.

CHCEŠ BÝT OPRAVDOVÝM MUŽEM, VYZKOUŠET TVUJ ÚD HNED MUŽEM.