Ricerca

Uomo
Coppia donna e uomo
Motivo della ricerca:
sesso

Informazioni personali

Età: 32 anni
Segno zodiacale: Leone
Orientamento sessuale: etero
Colore degli occhi: blu
Colore dei capelli: biondo

Dating Ads (3)

Holku pro manžela

Donne alla ricerca di donne
Czech Republic Středočeský kraj
Donne
Couples women & men

Ahoj všem slečnám, dámám a párům.
Hledáme stále ženu na zábavu ve 3 resp. spíše pro potěchu manžela. Já (manželka) bych se ráda taky podívala jak si bude manžel užívat s jinou. Buď na živo předemnou nebo i ve variantě kdy budete sami ale uděláte nějaký ten záznam který pak zkouknu. Najdeme takovou slečnu či dámu baculatých tvarů s větším poprsím ?
Kolín a okolí
Pokud to je vůbec možné a povede se tě najít ozvi se nám do zprávy budeme se těšit ahoj

Interessi e hobby sessuali

sesso orale
sandwich
lingerie sexy
sesso di gruppo
sperma
uniformi
fingering

Descrizione personale

Ahoj,
jsem vdaná milfka, je mi 32 let a jsem z Kolínska.

Miluju kuřbu a mrdání zezadu. Ráda občas pokouřím nějakého amatéra (vybírám si sama !). Manžel je kanda, u každé návštěvy bude! Bude si vše točit a fotit, pokud s tím máš problém ani nepiš, je to zbytečné!!!

Mám ráda rychlou akci, to znamená přijdeš stáhneš kalhoty, já tě vykouřím, ty se mi uděláš na kozy a odcházíš. Pokud to nechápeš je zbytečné psát!
Požaduji civilní foto a foto penisu.

Zájemce si VYBÍRÁM pár hodin před akcí (buď formou inzerátu nebo v rychlosti na chatu) proto je naprosto ZBYTEČNÉ posílat mi vaše ptáky a obličeje do zpráv .......

Ne znamená ne!!!!!!!!!!!!!

Jo a moc vám děkuji za kredity :-) moc mě těší :-) neznamená to ale že si s tebou hned budu psát jak si prostě myslíš.... Dále pokud si myslíš že pošleš zprávu radši několikrát získáš tím akorát to že jsi trapák kterému stejně neodepíšu a ještě si tě zablokuju. Pac a pusu.