Ricerca

Uomo
Donna
Coppia donna e uomo
Coppia donna e donna
Coppia uomo e uomo
Gruppo
Motivo della ricerca:
amicizia
sesso
relazione
parlare

Informazioni personali

Sesso:
Età: 27 anni 25 anni
Orientamento sessuale: bi
Colore degli occhi: blu verde
Colore dei capelli: marrone biondo

Dating Ads (1)

Hledáme muže

Coppie alla ricerca di uomini
Czech Republic Moravskoslezský kraj

Rádi bychom našli sympatického muže jako diváka, nebo sympatického staršího muže na trochu perverznější hrátky a roleplay. *18*

V každém případě, pokud tě zaujmeme, napiš nám něco o sobě, proč tě zaujala naše nabídka, a určitě připoj civilní fotografii. Fotka tvého "nástroje" nám jistě ulehčí rozhodování také.

Budeme se těšit. Krásné hravé jaro všem!*13*

T&M

Interessi e hobby sessuali

sesso anale
deep-throating
fisting
feticismo del piede
latex
sesso orale
pissing
sandwich
sesso in pubblico
lingerie sexy
calze
sesso di gruppo
Sadomasochismo
sperma
bondage
scambisti
voyeur
uniformi
tacchi alti
dominatore - schiava
fingering

Descrizione personale

Vítejte u nás na profilu,

jsme mladý, aktivně žijící a troufneme si říci atraktivní pár z Prahy. Ona je krásná, velmi vášnivá mladá maminka a vixen, on velmi hravý, sportovně založený muž. On je Stag, nikoli cuckold!

Na začátek bychom rádi řekli, že vyžadujeme jistou úroveň, kterou i my nabízíme. Proto prosíme, zvažte, jestli nás chcete opravdu kontaktovat a nezahazujme vzájemně svým časem.

Pokud se opravdu rozhodnete, povězte nám něco o sobě, nějak se představte, nastinte Vaši představu a nejlépe připojte civilní fotografii.

Pokud splníte naše podmínky, jistě Vám alespoň odpovíme, nějaké naše stanovisko a kdo ví, třeba si budeme vzájemně sympatičtí a domluvíme se na nějaké schůzce.

AKTUÁLNĚ HLEDÁME

Momentálně se nebráníme ničemu. Od příjemného inteligentího muže, přes zajimavý hravý pár, nejen na sex, až po mladou a otevřenou ženu, hlavně pro ni.


Budeme se těšit na zajímavé lidi a nové zážitky. *13**18*

EDIT: Lidé, kteří nejsou schopni si ani přečíst náš profil, splnit naše podmínky a ještě mají tu drzost psát neustále dokola, mnohdy i tu stejnou zprávu, půjdou automaticky do bloku!!! *329**329**329*

EDIT2: Omlouváme se všem slušným co se ozvali, procházíme postupně zprávy, kterých je neskutečně moc a postupně vybíráme nějaký užší výběr, tak buďte prosím trpěliví. *243*

T&M