Ricerca

Donna
Motivo della ricerca:
relazione

Album utente (1)

Informazioni personali

Età: 43 anni
Segno zodiacale: Toro
Orientamento sessuale: etero
Stato coniugale: single
Colore degli occhi: verde
Colore dei capelli: marrone
Altezza: 179 cm
Peso: 69 kg

Dating Ads (1)

Hledáš vážný vztah ?

Uomini alla ricerca di donne
Czech Republic Hlavní město Praha

Krásný den dámy. Tady jeden vášnivý hřebeček z Prahy. Hledám na vážný vztah divokou a vášnivou klisničku, která by ráda vážný vztah s fajn chlapem, co má smysl pro humor, co se rád směje a vyráží na výlety do přírody a na hezká místa. Jsi z Prahy nebo poblíž ? Jsi sama ? Hledáš vážný vztah a s ním vášnivého chlapa a partnera se kterým by si mohla plánovat a co je stále při chuti tak jako ty ? :) Tak mi napiš co nejdříve. Rád bych i děti do budoucna, tak prosím pouze ženy, které chtějí a mohou mít děti. Díky :)
.
( Ty normální nebo štíhlé postavy )

Interessi e hobby sessuali

sesso anale
deep-throating
fisting
sesso orale
pissing
sesso in pubblico
lingerie sexy
dominatore - schiava
fingering

Descrizione personale

Intelektuálně založený a inteligentní muž na úrovni, se slabostí pro inteligentní a sympatické, přirozené ženy, jež si uvědomují jaké vlastnosti jsou u muže důležité. Smysl pro humor je u mne základem, stejně tak jako smyl pro dvojsmysl. Jsem hodný, milý, empatický, romantický, něžný a laskavý, ale taktéž divoký, temperamentní, vášnivý a velmi náruživý.
.
Rád navštěvuji hezká místa jako jsou jezera, hory, louky, lesy, vodopády, jeskyně, údolí, zahrady, hrady, zámky, a tak dál. Mám rád dobré jídlo a pití, rád se směji a jsem pro každou legraci. Mám svižnou jízdu jak ve voze tak i na koni.
.
Jsem přirozený, sám sebou a žiji si život po svém, tak jak chci já, ne tak jak chtějí ostatní. Nemám rád hlupáky a ani se s nimi nebavím. Jsem tak trochu jednorožec. Jediné co mi chybí je žena, která bude chápat o čem je život a vztah a která si bude vážit toho, že má po svém boku jednorožce.

Server neumožňuje ukládat neerotické fotky, tak jsem vložil pár erotických pro představu V rámci intimností miluji z 99% vše.