Ricerca

Donna
Coppia donna e uomo
Coppia donna e donna
Motivo della ricerca:
amicizia
sesso
parlare
photo shooting

Informazioni personali

Età: 39 anni
Segno zodiacale: Bilancia
Orientamento sessuale: etero
Colore degli occhi: blu
Colore dei capelli: biondo
Altezza: 178 cm
Peso: 84 kg

Descrizione personale

Ahoj,
jako první co bych rád sdělil je, že potřebuji nějakou galerku - tedy jestli by mě někdo nafotil, budu moc rád! - bez aktuálních fotek si tu připadám jako bych něco skrýval a to nechci... naopak jsem a budu tu maximálně otevřený a upřímný i když utajený - tenhle postoj mě tu těší, protože v životě pořád balancuji mezi tím co říct a jak se chovat, abych neurazil a tak - TADY NE, tady jsem SÁM SEBOU v nejčistší podobě!

Tedy k tomu co tu hledám - nic konkrétního, život to stejně dává tak, jak chce sám, ale chci těm příležitostem jít naproti.

Kdo jsem? Ramenatý chlap, se silnýma rukama a pěkným zadkem : o ) a taky pracant co se "živí hlavou", nápady, fantazií i pravidly a háže to na papír tak, aby ostatní "bez hlavy, ale s rukama" tomu rozuměli a tvořili. Práce mě baví a lidé mě respektují - nemám se špatně : o )

Mám rád hezké věci, hezké tvary a smyslnost... ve všech formách.

Taky mám rodinu, kterou mám moc rád - proto nehledám vztah. Hledám to, co doma nemám...

Co mě baví?... příroda, voda, sport a další věci, třeba si vše povíme... Rád poslouchám příběhy ostatních.
Daruji pravidelně krev - jsem tedy zdraví.

A teď něco od amatérů: jsem dolňák (velká prsa mě neohromují, ani nevadí), partnery nestřídám milenku nemám (zatím), ten můj je pěkný žádný mrně a je oholený, zkušený jsem a sex mě baví asi ve všech formách - umím se přizpůsobit tak, aby to byl zážitek pro oba, nemám rád, když je to nucený = musí to bavit oba, musí v tom být napětí a vzrušení, pak je jedno jestli to je rychlovka na kraji lesa či v kabince obchoďáku, nebo romantická dlouhá noc s něžnou předehrou plná opakovaných orgasmů a výstřiků, nebo tvrdé bušení s nadávkami, a nebo lekce čehokoliv - stačí si o to říct! Líbí se mi mladší a hubené holky, ale ve výsledku vzhled není to nejdůležitější, protože je to o emocích a pocitech a o tom chtění (chtíči). Ještě doplňující poznámka : o ) ... jsem hetero, ale erotogenní zóna mi tam funguje dost citlivě a za asistence ženy se nebojím experimentů.

Začněme psaním, nebo rychlou prověřovací akcí - ale žádám o naprostou diskrétnost a upřímnost - časem se o mě můžeš dozvědět vše, jsem důvěřivý a otevřený, ale žádám to samé od tebe.
Kamoska do posilky, na vodu, a nebo takova co by ucila anglictine, by byla skvela!!!

Jestli si chceš užít upřímného kámoše - jsem tu pro tebe i se svým : o ) Je-li-tem-4-you