Ricerca

Donna
Coppia donna e uomo
Motivo della ricerca:
amicizia
sesso
parlare
photo shooting

Informazioni personali

Gender identity: Transgender
Segno zodiacale: Gemelli
Orientamento sessuale: bi
Stato coniugale: partner non sposati

Interessi e hobby sessuali

sesso orale
pissing
sesso in pubblico
lingerie sexy
calze
voyeur
tacchi alti
fingering

Descrizione personale

Ahoj, ráda bych zde potkala slečnu nebo pár na občasné setkávání.
Alba nemám a mít nebudu, fotku pošlu na vyžádání... a očekávám foto i od vás, ať vím s kým komunikuji, děkuji za pochopení.
Pánové, když už píšete, tak ať to má aspoň nějakou úroveň..., péra mi neposílejte, ocením civil..., když už péro, tak fakt pořádný, na těch vašich 12cm není nikdo zvědavej!
Mám zájem o K9!

OMLOUVÁM SE, ŽE NEODEPISUJU HNED, ALE MÁM TOLIK VZKAZŮ NA INZERÁT, ŽE TO PROSTĚ NEJDE STÍHAT...
KAŽDOPÁDNĚ POCTIVĚ NAPÍŠU VŠEM, JEN MUSÍTE VYDRŽET.
Děkuji za pochopení :)

Jo a ještě taková maličkost, mám taky svůj soukromý osobní život, takže jako fakt tady nesedím od rána do večera každý den a nejsem neustále na příjmu...


Děkuju jednomu nejmenovanému páru z moravy za prožití a zažití všeho co jsem si kdy přála. Už jen ta vzpomínka na tento víkend ve mě vyvolává slastné pocity a šimrání po celém těle.
Byla jsem ponižována, bita, jejich otrokem, který plnil všechna jejich přání i hadr na zem, se kterým si mohli dělat co se jim zlíbí. Byla jsem přivázána k posteli a musela jsem vytrpět (s radostí) vše, na co měli zrovna chuť. Byla jsem ošukaná snad všemi robertky co jen existují..., byla jsem pochcaná a musela jsem je pochcat i já..., dávivě jsem kouřila i něžně a nekonečně dlouze byla masírovaná.
Pička, pusa i zadek mě bolí a pálí ještě teď, ale zároveň jsou natěšený na další setkání.
Jo a taky mají dva velice šikovný pejsky...


Malý dodatek na inzeráty SAUNA - když už někdo odepíše, tak ano, vážně se chci potkat prvně v sauně a to z toho důvodu, že miluju zpocený těla, moje i někoho jinýho a strašně mě vzrušuje se dotýkat nebo jen myslet na to, jak se toho cizího těla dotýkám.
A ano pokud budou z té sauny sympatie, nebráním se tomu, pozvat tu osobu ke mně domů.
Doufám, že je to srozumitelně napsáno...

Se musím smát..., co se mi stalo..., byla jsem opět pozvaná na víkend k jednomu páru (bylo to na můj inzerát "otrokyně"). Proběhlo všechno, co jsem si jen mohla vysnít, služka, otrokyně, bití, piss... atd., ale krom toho se stala i jedna zajímavá věc, na kterou ať chci nebo ne, tak musím pořád myslet. Normálně obsluhuju můj pár při jídle (v sukýnce, pod ní nic, prsa ven), když v tom zvonek a nečekaná návštěva..., myslela jsem, že mě někam schovají... a ono nee, nově příchozí jsem musela usadit ke stolu a starat se o ně (myslela jsem, že se hanbou propadnu...). Když píšu starat se o ně, tak tím myslím, donést odnést jídlo a když budou chtít, tak nastavit řiťku, ukázat pičku..., no a nově příchozí pán se vůbec nebál a klidně si poručil vykouřit péro... a nemohla jsem říct ne, když jsem poslušná čubka..., ale těch šancí, kdy jsem mohla odejít, utéct a já jich nevyužila :D
No nakonec to samozřejmě skončilo obrovskou šukací párty..., bylo to drsný :*