Descrizione personale

Tak si trošku říkám něco o smyslu této rádoby "seznamky" .
Ono pomalu není jak a s kým se zde seznamovat, velká část z místních se neobtěžuje ani odepsat Nemám zájem, nebo jen nechci, při čemž se, ale sami odvolávají na slušné chování. Další skupinka má v popisu rovnou napsáno, že neodpovídá.
Každá by, ale ráda inteligentního, rozumného, který dokáže napsat pár řádek. Pokud se však ani nenamáhají odpovědět, tak jak to co chtějí, chtějí zjistit. Rozumný člověk, napíše pár řádek, aby projevil zájem a další o sobě prozradí v následné komunikaci.
Další skupinou jsou ty, které píší, že bez galerií nebudou reagovat a zároveň je zde i skupina rovnou pohoršená z pánských přirození - zatímco opačných je tu ohromný výběr. S galeriemi souhlasím, ukazuje to férové jednání, pokud tu někdo je a schovává v profilu s růžovým obrysem tváře a sám chce galerie to mi přijde divné. Zkusil jsem, zde vytvořit album, bez té spodní části a cenzor mi napsal, že nemůže zveřejnit, protože je to málo erotické. Takže u muže foto jen s tím co tu téměř polovina žen odmítá a píše, že za to rovnou blokuje a u ženy je přípustná fotografie, třeba jen v bodýčku, nebo šatech.
Další skupinou jsou ženy, tvářící se jako nymfomanky, které nemohou být minutu bez sexu a při další komunikaci z nich vypadne že to tak není a jedná se o lásku prodejnou..
Pokud někdo dočetl až sem. Děkuji za pozornost.
A co tedy vlastně hledám - někoho kdo si chce užívat sexu, ať ve dvou nebo ve třech, prostě užívat, protože to se dá v každém věku a jestli si někdo myslí, že to je jen výsada mládí, tak opravdu není. Je to otázka chuti.