Ricerca

Uomo
Donna
Coppia donna e uomo
Motivo della ricerca:
amicizia
sesso
parlare

Informazioni personali

Stato coniugale: single
Colore degli occhi: verde
Colore dei capelli: marrone
Altezza: 178 cm
Peso: 71 kg

Interessi e hobby sessuali

sesso anale
deep-throating
dominatrice - schiavo
sesso orale
sperma
bondage
dominatore - schiava
fingering

Descrizione personale

Svůj popisek jsem smazal, protože ti co píší, jsou jak, když by si vůbec nic nepřečetli. A zároveň si tím chci zachovat určité soukromí.

Takže pokud budeš chtít něco vědět, prostě napiš a neodvracej se kvůli tomu, že "ten tu nemá napsané to, nemá galerie, to nebo to" prostě si o to napiš a nedělej si zbytečné domněnky, které bývají na 99,9% špatné. Kor u mne :)
Pokud nenapíšeš z důvodu, že nemám v profilu to, nebo to, tak v této fázi je to spíše Tvůj / Váš problém, neboť si stačí opět přečíst tento odstavec odznova a zjistíš, že ani Ty sis to pořádně nepřečetl/a. :D

Jsem v pohodě člověk, fajn, sympaťák, FÉROVÝ, dobrý vzhled, penis, výdrž, zkušenosti, atd... BDSM mi není cizí. Jsem sub a dokážu být i dom.
A hlavně REÁLNÝ! Na nic si tu nehraju a ani s lidma o jejich čas.

Stačí fakt jen napsat, neukousnu ruce nikomu... :)
To bych radši ukázal k čemu všemu dobrému můžou ty ruce být *3*

Ospaja - Podvodník a slibotechna, co vás nechá jet i xxx km, protože honem rychle odjíždí zítra po dlouhodobém ubytování zpátky domů a brečí, že se za celý měsíc, co tam byl, s nikým nepotkal. V momentě 100% domluvy a příjezdu, ignoruje. Po hodině přišel asi 20m před auto, zjistil, že tam pořád čekam, tak se otočil a klusem šel zpátky! Naprostý vrchol ignoranství. A ještě slibuje, jak přispěje na cestu. Neseznamovat!