Ricerca

Donna
Coppia donna e uomo
Coppia donna e donna

Album utente (1)

Informazioni personali

Orientamento sessuale: etero
Stato coniugale: single
Colore degli occhi: verde
Colore dei capelli: marrone
Altezza: 175 cm
Peso: 78 kg

Dating Ads (30)

Erotické masáže Praha

Massaggio/Sauna
Czech Republic
Donne
Couples women & men
Couples women & women
Without trans
With VIP membership
Utenti verificati

Jsem sportovní masér s praxí ze čtyřhvězdičkových a pětihvězdičkových hotelů, kterým se věnuji 2 roky. Erotické masáže jsou bránou do hlubšího prožitku z relaxace a to je důvod, proč se jim věnuji. Prioritou je pro mě, abyste si při masáži odpočinula, nechala se hýčkat a dopřála si chvilku jen pro sebe. Ke každé klientce přistupuji individuálně a s maximální profesionalitou. Pokud byste se ráda dostala do péče mladých a silných rukou, které si zároveň libují v jemném dotyku, jste na správném místě. Erotické masáže jsou opravdu krásný a zajímavý zážitek, krásně si odpočinete, zrelaxujete a zapomenete na veškeré starosti. Budu se na vás těšit😘❤
Na stránkách Chilli salonu v sekci maséři objednávejte Lea.

Interessi e hobby sessuali

sesso anale
deep-throating
sesso orale
fingering

Descrizione personale

Jsem sportovní masér s praxí ze čtyřhvězdičkových a pětihvězdičkových hotelů. Erotické masáže dělám protože je to velice zajímavé a intenzivní. Při masáži si krásně odpočinete, zrelaxujete a zapomenete na veškeré starosti. Budete se cítit hýčkaná a opečovávaná. Masáž vás dostane do stavu relaxace a klidu. Zaručuji vám krásnou chvíli plnou relaxu, odreagování se a erotiky. Budu se na vás těšit v Chilli Salonu Praha.
Objednávejte na stránkách Chilli Salonu Praha v sekci maséři objednávejte Lea a nebo pro objednání zavolejte do salonu. Telefon najdete na stránkách salónu. MASÍRUJI ŽENY A PÁRY.