Ricerca

Donna
Coppia donna e uomo
Coppia donna e donna
Gruppo
Motivo della ricerca:
amicizia
sesso
photo shooting

Album utente (1)

Video utente (1)

Informazioni personali

Età: 31 anni
Segno zodiacale: Gemelli
Orientamento sessuale: etero
Stato coniugale: sposato/a
Colore degli occhi: verde
Colore dei capelli: marrone
Altezza: 181 cm
Peso: 82 kg

Interessi e hobby sessuali

deep-throating
sesso orale
sesso in pubblico
lingerie sexy
calze
sesso di gruppo
sperma
voyeur
tacchi alti
fingering

Descrizione personale

Vítejte na mém ověřeném profilu. Ve zkratce se Vám pokusím představit a popsat, co zde hledám.

Něco o mě:

Jsem ženatý, 30 let, střední postavy, což je možno si ověřit v mojí galerii. Lokality ve, kterých hledám setkání je více, protože se zde pohybuji pracovně - Praha, Karlovy Vary a trasa Praha - Plzeň. Moje časové možnosti jsou přes týden v dopoledních nebo odpoledních hodinách. Zázemí nemám, preferuji setkání venku v přírodě, možno u Vás, případně se domluvit na nějaký wellness či saunu.
Vyžaduji 100% diskrétnost a to samé nabízím Vám. Neposílám civil foto, ani telefonní číslo, zároveň toto nevyžaduji od Vás. Jako důkaz důvěryhodnosti mám zde ověřený profil.


Co vůbec hledám? Je toho více, ale společný jmenovatel je reálné setkání s párem nebo i samotnou ženou.

Masturbace - Baví mě masturbovat a stříkat před ženou. Můžeš se jen koukat, případně si to taky dělat nebo jakkoliv provokovat. Pokud jste pár, můžeme společně masturbovat.

Šmírování / dívání se - Rád se podívám na souložící pár u Vás doma, případně ve wellnessu. Po domluvě se mohu jen dívat, honit nebo i lehké vzájemné doteky se ženou.

Dogging - Defacto to samé jako šmírování, ale venku v přírodě, kde mě to asi nejvíce bere :-) Taktéž moje aktivita je závislá na vzájemné domluvě.

Hotwife/Bull - čím dál více mě láká najít cuckold pár. Nemám s tím zatím zkušenosti, ale jednou se začít musí :-) Takže hledám pár, ať už zkušený v tomto směru či stejně nezkušený jako u mě, který chce začít.

Pokud Vás můj profil zaujal, budu rád když se ozvete. Vše je o domluvě, pokud z toho co hledám by jste něco poupravili, pošlete návrh a uvidíme co se dá vymyslet :-)