Ricerca

Donna

Dating Ads (7)

🍀Ženy a dívky POZOR🍀

Lavori nell'industria erotica - offerta
Czech Republic
Donne
Couples women & men
Couples women & women
Groups
Without trans

Opět hledáme slečny na natáčení erotických videí všeho druhu. Od soft svádění před kamerou až po sex. Je jen na tobě jak daleko budeš chtít zajít. Natáčet můžeš i s maskou na obličej.
Vše smluvně podložené, peníze ihned po natáčení hotově na ruku.

Jedno natáčení trvá zhruba hodinu a finanční ohodnocení je velmi zajímavé.
Pro další informace mě neváhejte kontaktovat ve zprávě. Pokud hned připojíš informace o sobě, fotku postavy, obličeje a napíšeš co vše bys chtěla točit, tak ti obratem pošlu finanční nabídku.

Krásný den,

Veronika

Descrizione personale

HLEDÁME POUZE ŽENY !!!

Pro náš webový portál cesky-holky fungující od roku 2010 na com doméně hledáme nové tváře které by chtěli zkusit natáčet videa pro dospělé bez rizika že se tyto videa dostanou na veřejnost.
Máme pouze zahraniční klientelu a členství u nás je možné získat pouze na doporučení. Natočená videa se tedy nikdy nedostanou na veřejnost a nikdo se to o vás tedy nikdy nedozví.

Samozřejmě pokud již v této oblasti zkušenosti máte a něco jste již natočila, ale s naším portálem jste ještě nespolupracovala tak se nám také ozvěte.

Kontaktovat nás můžete zde nebo emailem, email najdete na našich webových stránkách. Společně se určitě na na nějaké zajímavé spolupráci rychle domluvíme.

Krásný den,

Veronika