Ricerca

Uomo
Donna
Coppia donna e uomo
Coppia donna e donna
Coppia uomo e uomo
Gruppo
Motivo della ricerca:
amicizia
sesso

BLog (1)

Proč některé TV jsou tak sexy

10 anni fa 8 2959 27

Jelikož mám zálibu v TVčkáření, mohu trochu vyprávět o tom, proč některé TVčka jsou tak sexy. Domnívám se, že jelikož TV-holky jsou původně muži, vědí, "na co se zaměřit" a mají velmi dobrý smysl pro…

Informazioni personali

Orientamento sessuale: bi
Stato coniugale: single
Colore degli occhi: verde
Colore dei capelli: nero
Altezza: 176 cm
Peso: 82 kg

Interessi e hobby sessuali

sesso anale
deep-throating
feticismo del piede
sesso orale
sesso in pubblico
lingerie sexy
sesso di gruppo
scambisti
tacchi alti
travestitismo
transessualità

Descrizione personale

Pánové, než mi napíšete... Chci, abyste věděli, do čeho jdete. Mám VŠ, umím 5 jazyků, občas sportuji, jsem hodně společensky zaměřená: divadla, muzikály, hraju na kytaru, klavír, umím programovat, ráda vařím, volejbal, tenis, ráda plavu a v zimě bruslím, mám rada vážnou hudbu. Mám úspěch u žen a vyloženě sex tu nevyhledávám. Martinka je moje druhé já :) Proč to v sobě mám? Sama nevím, asi nějaká "sexuální energie navíc". Než mi napíšete, prosím, zamyslete si, jestli na to máte. To tělo, které vidíte na fotkách, nemám zadarmo: pravidelně sportují, posiluji, zdravě jím.

Ráda komunikuji se všemi a vždy se ráda podělím o vlastní zkušenosti (ve všech směrech), ale vyžaduji slušnost, vychovanost (ježiši, kde to žijeme, že o tom musím psát??), inteligenci a jednání na úrovni. Hodně nabízím, ale hodně i vyžaduji. Jsem otevřená a ráda si napíšu s každým. Nemusíte být stejně jako já, ale musím vidět, že umíte komunikovat a jste na úrovni. Mám ráda lidi, kteří vědí, co chtějí a mají koule na to to zkusit.