Informazioni personali

Orientamento sessuale: etero
Stato coniugale: single
Colore degli occhi: marrone
Colore dei capelli: biondo
Altezza: 191 cm
Peso: 93 kg

Dating Ads (1)

1 < 2

Uomini alla ricerca di donne
Slovakia

Ak tvrdíš že jedna, je vždy menej ako dva, tak P Í Š !! Hľadám niekoho, vlastne ani neviem koho hľadám *3*. Či sa jedná len o sex alebo len o rozprávanie, len o vymieňaná fotiek alebo len tak o spoznanie, som otvorený každej možnosti. Zo srandy som si toto založil a chcem vidieť, čo sa tu všetko dá nájsť. Takže ak máš 40+ rokov a máš rada mladých zajačikov, tak kľudne napíš, ale ak máš 20 rokov a hľadáš pravého kamaráta, nového človeka do vzťahu, tak píš *19*. Jak sa hovorí, som otvorený jak kniha. Fotky nemusíš mať a nie je žiadna výhoda, ani keď ich máš. Zaujíma ma to, aká si a nie či máš modré alebo ružovo-červeno-zelené oči a či máš 50kg alebo 110kg :) takže neváhaj a píš..

Po bližšom zoznámení samozrejme dám aj tel. kontakt, poprípade inú soc. sieť :)
pozn. fotku pošlem po vzájomnom spoznaní *250*

Interessi e hobby sessuali

sesso anale
deep-throating
sesso orale
fingering

Descrizione personale

Ahoj, Volám sa Roman a na začiatok by to stačilo *3* . Na tejto stránke hľadám všetko, čo sa môže stať. či spoznávanie nových ľudí, či hrádky na jednu noc, až po veľkolepé stretnutia.

Nebránim sa ničomu a je mi jedno, či máš blond vlasy alebo ryšavé, nesúdim človeka a nikdy ani nebudem..

Fotky moje dostaneš až po vzájomnom spoznaní a nejakých tých sympatií.
Nemôžem si dovoliť pridávať svoje sukr.fotky, práca mi to nedovolí *4*

!! AK !! som ťa oslovil alebo sa chceš len spoznať, poprípade sa chceš niekomu " otvoriť " o svojich problémov, som tu pre teba ! *250**162*

Pokiaľ mi chceš napísať správu, že som fake hocičo, tak to nemusíš ani písať, lebo ma to vôbec nezaujíma a nikoho nebudem presviedčať o opaku *385*

*243* POSTAVA *243* 191 centimetrov vysoký športový typ chlapa ( športový typ ber ako objektívnu mierku, nemám pupok ale nepočítam si kalórie, proste sa hýbem celý život *2* )
*243* ZÁLUBY *243* Od malička jazdím motocross, hobby hrávam hokej, tenis a futbal ( pre dobrodružstvo napíš, povozím ťa *1**1* )
*243* O VŠETKOM TI POVIEM SÚKROMNE *243*