Ricerca

Uomo
Coppia donna e uomo
Coppia uomo e uomo
Gruppo
Motivo della ricerca:
amicizia
sesso
relazione
parlare

Album utente (1)

Video utente (2)

Informazioni personali

Età: 43 anni
Segno zodiacale: Pesci
Orientamento sessuale: gay/lesbica
Stato coniugale: single
Colore degli occhi: marrone
Colore dei capelli: marrone
Altezza: 174 cm
Peso: 79 kg

Interessi e hobby sessuali

sesso anale
sesso orale
sandwich
sesso in pubblico
lingerie sexy
sesso di gruppo
sperma
scambisti
voyeur
uniformi

Descrizione personale

Rád se koukám i šmíruju kluky nebo páry (třeba i přes webku) jak si honí a rozdávají si to,komu se líbí když je někdo pozoruje-nabídněte..
Taky si rád povídám s gay nebo bi klukem v přibližném věku (nejradši při sexu) o praktikách,detailech,emocech a vše co se týká sexu z minulých vztahů nebo nevěr.. pro mě je to neukojená představa sexuálního vybouření.. prostě jsem jak divoch když si úplně představím příběh plný sexu.. tak se ozvěte, rád pokecám
Třeba mám rád i něžnosti,mazlení a pokud tu bude gay který by měl zájem o vztah tak se ozvi protože vztahu dávám přednost!! pokud i ve vztahu bude dostatek sexu :-) jinak jsem něžný ohleduplný dá se se mnou vyjít a pokecat úplně o všem-přesvědči se :-)
Mám nejradši áčko pasivně ale když bych se po něčem takovým vzpružil dost to dám najevo i aktivně :-),pak mazlení,líbání óčko nemusím ale pokouřím.. Pak i trochu úchylnosti-piss jen tak lehce..moc se mi líbilo jedno video na netu(jeden držel a dalších 5se mu vystříkalo do dirky a teklo to i na zem )něco se mi poštěstilo ale když jsem žil s dvěma kluky kteří za noc se do mě vystříkali každý 2x bylo to rajcovní,dráždivé a úžasné..ale byli to partneři a jistota je jistota! Dám přednost klukovi když to nebude na vztah tak aby to bylo dlouhodobý a na úrovni přátelství,vše narovinu má to své výhody pro oba :-)))

Taky mám rád výstřiky,bud přes webku,osobně třeba i do boxérek a pak v tom chodit a cítit jak je vlhko všude.. nebo nastříkat na obličej i od více kluků,nebo i samohonitba,když se předemnou sprostě a tvrdě vyhoní nebo když ho můžu šmírovat.. škoda že nemáte zájem je to moc úchylné a představa že nás je s podobným zájmem docela hodně tak mi stojí už ted tak se ozvi(-te) :-))
a kdo se mě bude svěřovat s tím kde a s kým šuká,a střídá to? jako můj kamarád a je to fakt úžasný když to poslouchám a stojí mě péro..