Ricerca

Coppia donna e uomo
Gruppo
Motivo della ricerca:
amicizia
sesso
relazione
parlare

Video utente (1)

Informazioni personali

Sesso:
Età: 51 anni 48 anni
Orientamento sessuale: etero etero
Stato coniugale: sposato/a sposato/a
Altezza: 177 cm 152 cm

Interessi e hobby sessuali

fisting
lingerie sexy
sesso di gruppo
scambisti

Descrizione personale

Rádi se seznámíme s inteligentním a společenským párem v našem věku pro společný sex preferovaně s výměnou - ale nejen to. Zkušenosti s tímto koníčkem pro 4, 6 a více máme – byť sporadické, ale dlouholeté :-) - nicméně nijak přehnaně "střídavé". Protože fázi experimentování máme dávno za sebou, víme, co nás baví. Nejsme ani jeden bi, ale oba tvrdě hetero. Nejsme hluční, spíš "romantičtí", máme rádi asi víc klasické věci, prádlo, erotické hry a tak. Neděláme SM, ani jiné podobné „speciality“.

Zároveň by se nám líbilo najít ve Vás sparring partnery pro trávení volného času na horách, v přírodě, na výletech po Čechách i mimo ně, na dovolené u moří nebo oceánů bez plavek a tak … Nejlépe s dětmi nebo alespoň pochopením pro ně. Sami jednoho malého školáka máme a chceme ho brát na ty společné akce, u kterých není hvězdička.

Nehledáme pecivály, "borce" v sexu a všude jinde, postavičky z filmu "Ku... hoši guttentag" nebo "Slunce, seno ..." (a že se jich na amatérech taky najde), hvězdy z posiloven a kosmetických salonů, a sexuální "mašiny".
Jsme nekuřáci a lehcí sportovci - jezdíme na kole a chodíme po horách, hradech, zámcích, jeskyních ... I inline snad zvládnem, když už ty brusle máme. Alkohol pijeme v přiměřených dávkách, v nočních barech a na diskotékách nás opravdu nehledejte.

Bydlíme ve středu moravy ve vlastním domě mimo město, a přesto k němu dostatečně blízko. Potkávat se proto můžeme i u nás, máme vlastní saunu, která většinu času zahálí a to je škoda. Nicméně žijeme spíš v Evropě, takže vzdálenost sto nebo sto padesát kilometrů mezi námi je asi zanedbatelná.

Nejsme ani bohatí, ale ani chudí, a pro korunu si koleno vrtat nechat nemusíme – bylo by fajn, kdyby ani Vás v tomhle „netlačila bota“. Nedělá nám větší problém strávit každý měsíc víkend v lepším hotelu, nebo jít na večeři a nechat tam 1000Kč. Umíme ale i spát ve stanu nebo pod širákem za pár kaček– mimochodem ten stan máme dost velký a jednu ložnici v něm Vám s potěšením pronajmeme ;-)

Tak co, přidá se někdo?


---------------------------------------------
Jak se zdá, na "stará kolena" jsme zřejmě propadli sexu v plenéru :-) Některá místa kam občas zajedeme:
49°31.82805'N, 17°14.65102'E
49°33.37108'N, 17°11.78837'E
49°28.80280'N, 17°24.85495'E
49°40.39345'N, 17°11.67285'E

Přidá se nějaký pár? Nemáme problém přijet kamkoli ... uvítáme i návrhy na takováto místa, kde se dá "parkovat"