Ricerca

Uomo
Donna
Coppia donna e uomo
Motivo della ricerca:
sesso
parlare

Album utente (1)

Informazioni personali

Età: 47 anni
Competenze linguistiche: Slovenčina
Segno zodiacale: Sagittario
Orientamento sessuale: etero
Stato coniugale: sposato/a
Colore degli occhi: marrone
Colore dei capelli: marrone
Altezza: 178 cm
Peso: 68 kg

Interessi e hobby sessuali

sesso anale
deep-throating
fisting
sesso orale
pissing
sesso in pubblico
lingerie sexy
Sadomasochismo
bondage
tacchi alti
dominatore - schiava
fingering

Descrizione personale

Som inteligentný perverzný dominantný samec. Mám dve vysoké školy, anglicky hovorím skoro tak rýchlo a dobre ako slovensky. Fotky sú real. Nebudem strácať čas s ľuďmi, ktorí nie sú schopní napísať viac ako "Ahoj", ani s ľuďmi, ktorí javia iné známky pologramotnosti. Mám záujem len o komunikáciu s inteligentnými a diskrétnymi ľuďmi, ktorí jednajú na rovinu a ich slovo platí.

Naozaj mám 47 rokov a takto naozaj vyzerám. A pritom jem, čo sa do mňa zmestí a cvičím absolútne minimalistickým spôsobom.

V bežné dni si ráno dám tréning v trvaní asi 15min. Nič hrozné - kliky, zhyby, drepy... V priebehu dňa sa idem prejsť - asi 60min. Poobede si dám ešte jeden tréning podobný tomu rannému - opäť v trvaní asi 15min. Áno - robím aj ťažké tréningy. Ale. Iba dva do týždňa. Jeden silový - v posilovni - v trvanín asi 70min. A jeden kondičný v trvaní do 20min. To je všetko. Žiadne šialené premáhačky. Žiadne davaj davaj! Riadim sa heslom slávneho trénera Marlene Ottey-ovej:

"Rob koľko je potrebné, nie koľko vládzeš."

Výsledkom pritom nie je len to, ako vyzerám. Na ľavej nohe urobím 18 drepov, na pravej tiež. Alebo (pri váhe 67kg) urobím drep na jednej nohe držiac 24kg kettlebell. Už urobím aj klik na jednej ruke a nie som ďaleko od zhybu na jednej ruke. Kondícia sa mi tiež zlepšuje - dnes by som bol schopný absolvovať zápas v amatérskom boxe - to sú tri kolá po dve minúty. Kto niekedy skúšal boxovať, ten vie, čo to znamená.

Jediné doplnky stravy, ktoré konzumujem, sú vitamíny, minerály a sušený vaječný bielok. To je všetko.

Celý život športujem, ale tak dobre ako dnes som nikdy nevyzeral. Keď som robil skalolezectvo, bol som viac nasekaný, ale nemal som toľko svalovej hmoty, nemal som také nohy a nemal som ani takú kondíciu ako dnes. A hlavne - vtedy som trénoval oveľa oveľa ťažšie ako dnes. Čím to teda je?

V posledných rokoch som začal sledovať, čo na túto tému hovoria špičkoví svetoví odborníci. Nie všetci sú celé dni zavretí v laboratóriach. Sú aj takí, ktorí sa s výsledkami svojho výskumu radi podelia s čo najširším publikom. Dr. Huberman, Attia, či Sinclair sú toho dobrým príkladom. A tak som postupne prišiel na to, čo skutočne funguje. Aký tréning, aká strava. Toto pochopenie je to, čo ti ponúkam. Postupne všetko dopodrobna vysvetlím.

Viac ako 20 rokov som súkromných a firemných zákazníkov učil angličtinu. A snáď nikto nemal spokojnejších zákazníkov ako ja. Viem ako na to. Viem ako ľudí viesť a dať im to, čo chcú a potrebujú.

Prečo svoje služby šírim týmto spôsobom? Lebo prerobiť moju súčasnú webstránku by ma stálo čas a prachy. A potom by som ju ešte musel promovať, platiť Googlu... Riešiť to cez sociálne siete by ma stálo nervy, čas a prachy. A tie investované prachy a čas by som potom pochopiteľne musel premietnuť do cien pre mojich zákazníkov. A to ja nechcem.

Chcem, tak ako som to mal dlhé roky v angličtine, mať malý okruh spokojných zákazníkov, ktorí majú výsledky. Ktorí vidia, že to, o čo sa spolu snažíme, má zmysel. A navyše ich to nestojí veľa peňazí. Práve naopak.

Najprv spolu preberieme, čo ťa trápi a čo by si na svojej postave chcel zmeniť. Stanovíš si cieľ a určíme k nemu cestu. Každému nastavím len taký program, v akom bude schopný v pohode vytrvať. Potom ti dám zdieľať online denníček, kde si budeš zapisovať, čo si v ten deň robil - čo si cvičil a aké to bolo. Raz za týždeň mi napíšeš mail. Ja si pozriem denníček a v odpovedi na mail ti zodpoviem akékoľvek otázky, dám rady, usmernenia a povzbudenie. Na svojej ceste nikdy nebudeš sám. Raz za štyri týždne si zavoláme a preberieme to spolu. Za to všetko ti budem účtovať 30€ za štyri týždne. Ak by ti na takejto dohode náhodou niečo nesedelo, môžme sa dohodnúť aj inak.

So mnou ti nehrozia žiadne jo-jo efekty. Nezmyselné redukčné diéty. Nezmyselné a drahé doplnky stravy. Nezmyselné úmorné tréningy. Lebo nič z uvedeného nie je udržateľné. Budeš robiť len a iba veci, ktoré spoľahlivo fungujú. A len a iba v takom dennom rozsahu, aby si mohol vo svojej ceste v pohode pokračovať aj následný deň.

Navyše ak o mne povieš ďalším ľuďom a tak sa dostanem k ďalším spokojným klientom - za každého klienta dostaneš týždeň zadarmo. Takisto tvoj známy, ktorého si mi prihral dostane týždeň zadarmo. Snažím sa to takto rozbehnúť, lebo už mám niekoľko veľmi spokojných klientov a vidím, že to je cesta. Ak máš záujem, napíš mi. A príliš neváhaj, lebo miesta sa zapĺňajú :-)



PRE SUBMISÍVNYCH JEDINCOV MUŽSKÉHO POHLAVIA PONÚKAM ŠIKANU, VÝSLUCHY, TRESTY...
Som síce beznádejne hetero, ale rád sa ujmem nejakého zmrda, ktorý to potrebuje. Za účelom môjho pobavenia a finančného zisku. Kto neporozumel a dáva mi blbú otázku, ten pochopiteľne ide z kola von. Kto pochopil, prečítal s porozumením, môže sa úctivo a ponížene uchádzať o moju pozornosť. V tom sa kreativite medze nekladú. Rád sa s ňou oboznámim holúbkovia!