Annunci di appuntamenti (11)

GB V OLOMOUCI

9.5.2024 07:22 Promote

V pátek 17.05 od 13:30 do 16:00 pořádáme GB V Olomouci.Vstupné 1500,- Budeme dvě ženy co máme rády víc mužů.Sex s ochranou,orál bez a stříkat nám to můžete do pusinek.Naše společné fotky tady v galerii "pozvánka na GB".Kondomy a ručníky jsou k dispozici.Pripadni zájemci pište do vzkazů.

Nabízíme trojku za FO v Olomouci.Schuzka u nás na bytě v Olomouci klasická trojka na hodinku 2500.Pokud jsi BI a chceš zkusit něco s mužem, není to problém ,ale není vůbec podmínkou aby jsi byl BI.Orálek bez a můžeš stríkat do pusinky ,mám to moc ráda.Sex s ochranou, můžeš lízat ,prstit....Možnost BDSM lekce za 3500 kde je možné si vybrat různé kombinace kdo koho bude poslouchat....piss od ženy v ceně.Tak se těším že mě někdo pořádně ošuká před partnerem..moc mě to bere.Tak pište do vzkazů.....

Trojka v Olomouci za FO.Schuzka u nas na bytě v Olomouci klasicka trojka 2500.Nebo schuzka u tebe doma nebo taky na azylu.Možnost BDSM lekce 3500.Možné jsou BI hrátky mezi muži ale určitě to není podminkou.Rada tě vykouřím bez do konce s výstřikem do pusinky.Sex jen s můžeš prstit,lízat...Prostě zábava v třech.Mam ráda když mě šukají dva chlapy ... pište do vzkazů.

Trojka za fo Olomouc.Schuzka klasická trojka 2000 plus platíš a zajišťuješ azyl nebo u tebe.Nově možnost setkaní v našich prostorách v Olomouci cena 2500 .Olomouc je doprava v ceně.možnost BDSM lekce za 3000-nebo včetně našeho prostoru 3500. Bi nevadí ale není podmínkou.Kouření bez s výstřikem do pusy,sex s ochranou, můžeš lízat a prstit.Moc ráda kouřím cizí ptáky a moc mě bere když ten můj se na to musí dívat.Tak pište kdo má zajem mě ošukat do zpráv.

Trojka za fo Olomouc.Schuzka klasická trojka 2000 plus platíš a zajišťuješ azyl nebo u tebe.Nebo nově nabízíme setkani v nasem bytě v Olomouci za cenu 2500.Olomouc je doprava v ceně.možnost BDSM lekce za 3000/3500 včetně prostoru.Bi nevadí ale není podmínkou.Kouření bez s výstřikem do pusy,sex s ochranou, můžeš lízat a prstit.Moc ráda kouřím cizí ptáky a moc mě bere když ten můj se na to musí dívat.Tak pište kdo má zajem mě ošukat do zpráv.

Trojka za fo Olomouc.Schuzka klasická trojka 2000 plus platíš a zajistujes azyl nebo u tebe.Nově možnost setkání v našich prostorách v Olomouci,cena 2500.Olomouc je doprava v ceně.Moznost BDSM lekce za 3000/3500včetně prostor.Bi nevadí ale neni vubec podmínkou.Mám rada když mě nastrikaš tvou mrdku do pusy a ten můj se na to musí divat.Oral bez,sex s ochranou, můžeš prstit,lizat....Schuzka cca na 1,5 hodiny.tak pište do vzkazů,uz se těším na vaše ptáky

Trojka OLOMOUC za fo 2000 plus platíš a zařizuješ azyl nebo u tebe. Nebo nově nabízíme schuzku v našem bytě v Olomouci za cenu 2500.Olomouc je doprava v ceně. Bi nevadí ale není podmínkou.Možnost BDSM lekce za 3000/3500 včetně prostoru.Piš do vzkazů. Šukání s ochranou, kouření bez a můžeš stříkat do pusy. Mužeš prstit a lizat. Mám ráda dva chlapy na jednou. Moc mě to bere.

Trojka OLOMOUC za fo 2000 plus platíš a zařizuješ azyl nebo u tebe. Nově možnost setkání v našich prostorách v Olomouci,cena 2500.Olomouc je doprava v ceně. Bi nevadí ale není podmínkou.Možnost BDSM lekce za 3000.Piš do vzkazů. Budu tě pomalu kouřit a ten můj se na to bude muset dívat.Potom mě na střídačku ošukate a nastříkáte mi to do pusy.Moc mě to bere.Schůzka na 1,5 hodiny