Annunci di appuntamenti (5)

BDSM_Jirka76 BDSM_Jirka76
Uomini alla ricerca di donne
Czech Republic Hlavní město Praha
Without trans

Rád poznám neukojenou a nadrženou ženu, která by chtěla lehce perverzně dovádět. Chci svírat a hnětnout tvá prsa, sát bradavky a lízat dvorce. Zbořit obličej mezi stehna do Tvé rozevřené chtivé vulvy. Miluji tu vůni a chuť mokré kundičky. Nasedneš mi na obličej a budeš se třít o můj nos a jazyk opatřený kuličkou, nebo mi jen nastavíš dírky a necháš se vylízat do extáze. Zaplavíš mi ústa svými šťávami, abych tě chtivě vylizoval uvnitř dokud se neuděláš. Nastavíš mi, abych tě tvrdě ojížděl zezadu, rukama svíral tvé boky a když budeš chtít, abych do tebe stříkal, tak všechno své semeno Ti z lasturky vylížu a vysaji. Necháš mě zkoumat kolik prstů do tebe dokáži zasunout? Když se po delší masáži vleze má ruka, rád Tě vyfistím. Líbilo by se Ti masírovat prsty v kundičce nahoře za poštěváčkem, sát mezi rty pysky, doširoka roztahovat kundičku a náruživě lízat Tvou lasturku. Máš ráda erotické hračky? Hravý, náruživý a živočišný, s velikým apetitem komunikativní 47 let, svobodný s vlastním zázemím, bohatou fantazií i zkušenostmi.

BDSM_Jirka76 BDSM_Jirka76
Uomini alla ricerca di donne
Czech Republic Hlavní město Praha
Without trans

Hledám mladou ženu do 35 let, která touží lízat a prznit kundu, na vše pervezní co by se nám líbilo.
Líbilo by se Ti, kdybych Tě v klíně jemně dráždil špičkou jazyka? Pečlivě lízal a hrál si jazykem opatřeným kuličkou, tahal Tě rty za pysky, sál a cucal poštěváček i celou lasturku. Roztáhl široce Tvoji jeskyňku, stočil jazyk do ruličky a píchal tě s ním. Lízal a vysával šťávičky dokonce, do úplného bezvědomí, vyvrcholení :-) Přírodní klín uvítám, není podmínkou. Zdravý, svobodný, komunikativní, živočišný, s velkým apetitem, s vlastním zázemím, muž 47 let.

BDSM_Jirka76 BDSM_Jirka76
Uomini alla ricerca di donne
Czech Republic Hlavní město Praha
Without trans

Hledám lehce perverzní nesobeckou ženu, která umí rozkoše přijímat i poskytovat, která chce dovádět s vyzrálým mužem 47, který je podobného ražení. Velmi zbožňuji dlouhé lízání voňavého mokrého přírodně zarostlého klínu nadrženého chtíčem a chci Tě vylizovat od análku po poštěváček. V jazyku mám půl života piercing a umím s tou kuličkou dokonale dráždit kundičku celé hodiny. Chutná mi vysávání svého semene z kundičky, poté co jsme si zadováděli. Vysaji Tvé šťávičky a lízání mám rád vždy pěkně do konce. Vím kam uvnitř sáhnout prsty, abys jen řvala rozkoší, mám podrobnou znalost ženské anatomie, doplněné studií tantrické masáže. Máš-li velké prsa, budu si je s rozkoší rvát do pusy, nebo budu rád kuličkou v jazyku drnkat do Tvých ztopořených bradavek na prsou, která se teprve vyvíjejí. Zarostlý klín ani velká prsa ale podmínka nejsou, důležitější než věk či postava jsou pro mě vzájemné sympatie, chuť dovádět a objevovat rozkoše, jaké si dovedeme vzájemně dát. Ač v životě slušný, v posteli mě rozpalují vulgarity. Baví mě i hračky, jsem hodně hravý, náruživý a perverzní, živočišný, komunikativní, s bohatou fantazií i zkušenostmi s vlastním zázemím v Praze.

BDSM_Jirka76 BDSM_Jirka76
Uomini alla ricerca di donne
Czech Republic Hlavní město Praha
Without trans

Hledám ženu 45+, která chce zadovádět s vyzrálým svobodným mužem 47. Velmi zbožňuji lízání voňavého mokrého přírodně zarostlého klínu nadrženého chtíčem. V jazyku mám půl života piercing a umím s tou kuličkou dokonale dráždit kundičku celé hodiny, vysaji tvé šťávičky. Lízání mám rád vždy pěkně do konce. Vím kam uvnitř sáhnout prsty, abys jen řvala rozkoší. Máš-li velké prsa, budu si je s rozkoší rvát do pusy, nebo budu rád kuličkou v jazyku drnkat do Tvých ztopořených bradavek na prsou. Zarostlý klín ani velká prsa ale podmínka nejsou, důležitější než věk či postava jsou pro mě vzájemné sympatie, chuť dovádět a objevovat rozkoše, jaké si dovedeme vzájemně dát. Baví mě i hračky, jsem hodně hravý, náruživý a perverzní, s velkým apetitem, živočišný, komunikativní, s bohatou fantazií i zkušenostmi s vlastním zázemím v Praze.

BDSM_Jirka76 BDSM_Jirka76
Uomini alla ricerca di donne
Czech Republic Hlavní město Praha
Without trans

Hledám mladou Romku, která touží lízat a prznit kundu. Na vše pervezní co by se nám líbilo.
Líbilo by se Ti, kdybych Tě v klíně jemně dráždil špičkou jazyka? Pečlivě lízal a hrál si jazykem opatřeným piercingem, kuličkou, tahal Tě rty za pysky, sál a cucal poštěváček i celou lasturku. Roztáhl široce Tvoji jeskyňku, stočil jazyk do ruličky a píchal tě s ním. Lízal a vysával šťávičky. Lízání mám rád vždy pěkně do konce, do bezvědomí :-). Zaplavíš mi ústa svými šťávami, abych tě chtivě vylizoval uvnitř dokud se neuděláš. Nastavíš mi, abych tě tvrdě ojížděl zezadu, rukama svíral tvé boky. Rád do tebe nastříkám, a pak Ti všechnu svou mrdku z lasturky vylížu a vysaji. Vím kam uvnitř sáhnout prsty, abys jen řvala rozkoší. Přírodní klín uvítám, není podmínkou. Zdravý, svobodný, komunikativní, živočišný, s velkým apetitem, s vlastním zázemím, muž 47 let.