Annunci di appuntamenti (3)

🇨🇿Nahá uklízečka často a ráda cvičí. Dělá to nejen proto, aby vypadala skvěle, ale také, aby se sama dobře cítila. Můžete toho být svědkem.

Fotografie v profilu jsou sice ve spodním prádle, ale v realitě cvičí Nahá uklízečka opravdu nahá.

Nahé cvičení je dělám v Praze a okolí (u vás doma nebo v privátní tělocvičně).

Většinou mohu nabídnou nějaký termín rychle, jinak je potřeba objednávat v dostatečném předstihu, ať se najde termín vyhovující oběma stranám.

🇬🇧The Naked Cleaner exercises often and with pleasure. She does it not only to look great, but also to feel good about herself. You can be a witness to that.

The profile photos are in underwear, but in reality the Naked Cleaner is actually training naked.

Naked Workout is available in and around Prague (at your home ar in a private gym).

Usually I can offer some early date. Otherwise I recommend ordering well in advance, so that a date that suits both parties can be found

🇨🇿 Nejsem jen tak nějaká uklízečka, co se na práci svlékne. Jsem atraktivní štíhlá mladá dáma, která ráda sportuje a na jejímž těle je to vidět. Úklid přirozeně nabídne zajímavé pohledy na moje krásné nohy, pevný zadek, luxusní záda, ploché břicho i přirozený klín.

Zároveň nejsem jen tak nějaká striptérka, která si hraje na uklízečku. Byt/ dům/ kancelář zanechám krásně čistý a srovnaný, neuklízím jen naoko. Prádlo ráda vyžehlím, hezky srovnám a uklidím.

Fotky jsou sice ve spodním prádle, ale opravdu uklízím nahá. Velmi uvítám, když bude dobře vytopeno. Kromě úklidu, žehlení a nahoty je v ceně i přátelský pokec a moje neutuchající energie.

Uklízím v Praze a okolí. Většinou mohu nabídnou nějaký termín rychle, jinak doporučuji objednávat v dostatečném předstihu, ať se najde termín vyhovující oběma stranám.

🇬🇧 I'm not just some cleaning lady who takes off her clothes for work. I am an attractive slim young lady who likes to do sports and whose body shows it. Cleaning will naturally offer interesting views of my beautiful legs, firm butt, luxurious back, flat stomach and natural lap.

At the same time, I'm not just some stripper playing cleaning lady. I leave the flat/house/office beautifully clean and tidy, I don't just pretend to clean. I would gladly iron, fold and store the laundry. Although the photos are in underwear, I really clean naked. I will be very happy if the place is well heated.

In addition to cleaning, ironing and nudity, the price also includes a friendly chat and my never-ending energy.

I clean in and around Prague. Usually I can offer some early date. Otherwise I recommend ordering well in advance to find a date that suits both parties.

"Brutálně famózní erotický zážitek" (jak zde shrnuje v recenzi jeden z mých zázazníků) máš na dosah - stačí se jen domluvit.

Nabízím Nahý úklid, Nahý pokec a/ nebo Nahé cvičení. Čekají Tě zajímavé pohledy na moje atraktivní, štíhlé, sportovní tělo. Fotky jsou ve spodním prádle, ale vše dělám nahá.

Jsem milá, přátelská a komunikativní.

Nahý úklid není jen tak naoko - byt, dům, kancelář zanechám čistý a srovnaný.

Nahý pokec představuje přátelské (ale ne plytké) klábosení ve vířivce, doma, v kanclu.

Nahé cvičení je pak hlavně nahá jóga - nejlépe doma nebo v privátní tělocvičně.

Nahé služby nabízím v Praze a okolí, když to stojí za to i jinde