Tak tuhle zkušenost potvrzuji - třeba mám smůlu a nebo jsem nezajímavá. Potkávám zde samé pisálky a tak uvažuji o odchodu z amaterů.
To nejste sama.🫤🫤 A přitom mi jedna tenkrát řekla jak je možný že takhle hezký mladý simpaťak nemá žádnou holku na sex.🫤😁 Tak říkám asi mam smůlu no😂🫤
Spíš bych to viděl na smůlu na blbce ,nevěřím Že by Tě někdo nechtěl píchat
Stačí se domluvit a někde se sejít.
Nejde mi ti napsat 🙈
Nezlob se, ale nechápu, proč jsi založila toto téma. Měla jsi zveřejněný inzerát ve kterém jsi nabízela reálnou schůzku za FO a pokud je mi známo, tak jsi neodpovídala na zprávy a když už jsi náhodou odepsala, tak jen frází "nemám zájem". Vím to, protože chlapi si dokážou sdělit zkušenosti, což "zdejší dámy" asi nechápou.
Slečny tady brečí, že nabízejí službičky za odměnu a každý jen píše, aniž by se dostavil. Ale co opak ? Když je dohodnutá schůzka a po příjezdu na místo dívenka nereaguje, nebo zablokuje dotyčného ?
Není na místě, abys tady moralizovala. Podle mého názoru svým chováním, které jsem popsal sama přispíváš k úpadku tohoto už tak zničeného webu.
Slečny tady brečí, že nabízejí službičky za odměnu a každý jen píše, aniž by se dostavil. Ale co opak ? Když je dohodnutá schůzka a po příjezdu na místo dívenka nereaguje, nebo zablokuje dotyčného ?
Není na místě, abys tady moralizovala. Podle mého názoru svým chováním, které jsem popsal sama přispíváš k úpadku tohoto už tak zničeného webu.
Jojo klidně přiložím konverzaci tak píšete že přijede tě a nic a to že mám ještě svou práci za to nemůžu že dementi neveri
Moc jsem to nepochopil, ale jestli jsi myslela komunikaci se mnou, tak ji klidně zveřejni. Nejsem proti. Naopak, bude z toho jasné, že nekomunikuješ a tvoje tvrzení, že jsem slíbil, že přijedu se ukáže jako nepravdivé. Neodpovídala jsi na zprávy, takže k domluvě vůbec NEDOŠLO.
Pokud vím, tak nejsem jediný.
Pokud vím, tak nejsem jediný.
Tak pojď zapíchat jsem na kladně
ja jen lajkuju a rozdavam moudra.
Hm mně bohužel přijeli všichni 😬
Proto už raději jen kecám
Proto už raději jen kecám
Ahoooj krasko co se zkusit pobavit
😅 všichni je kolik? .
Za ty tři roky dost 🤨
dost , takze dost prisnej vyber. 
Samozřejmě, nepůjdu s každým po jedný větě.
Nějakej problém? 🤨
Nějakej problém? 🤨
Ten post został usunięty przez użytkownika.
asi to neni tak zhave .
Lepší vzít peníze, jet do baru a zkusit nějakou sbalit. Občas vyjde, občas ne. Stojí to asi i víc než placena ale aspoň je sranda
tak to už dávno nefunguje a to tam můžeš rozházet tisíce
Když to neděláš pro potěšení, ale za peníze, tak se nedivím.
Někdo to dělá za peníze a pro potěšení 😍
Ano říká se tomu štětka těch je tu taky dost

Píchání bez pichani
Super web chtěj pichat ale nepřijedou a pak to říkají na holky 😀