Szukam

Kobieta
Para kobieta i kobieta
Cel poszukiwań:
znajomość
seks
związek
robienie zdjęć

Informacje osobowe

Znak zodiaku: Baran
Orientacja seksualna: hetero
Stan cywilny: rozwiedziony/a
Wzrost: 178 cm
Waga: 78 kg

Mladá slečna na občasnou trojk

Para szuka kobiety
Czech Republic Ústecký kraj
Kobiety
Pary kobiety i kobiety
Bez osób transpłciowych
Wiek 18-29

Jsem starší muž v dobré kondici a mám mladou (21 let) "kamarádku s výhodami". Chceme si občas zpestřít sex s mladou dívkou, která se k nám přidá. Má přítelkyně je Romka. Velmi čistotná a v sexu otevřená skoro všemu. Je pohledná a štíhlá. Dívka, kterou hledáme by měla být mladá ( do 26 let), štíhlá, pohledná a s hygienickými zásadami. Ostatní jen ve zprávách. Nejlépe už v týdnu od 3,6,2024. Společné hrátky v soukromí v Teplicích. Pochopitelně budeme chtít vidět tvé fotografie.

Preferencje i upodobania seksualne

głębokie gardło
seks oralny
seks w miejscu publicznym
seksowna bielizna
wiązanie
pan - niewolnica
zaspokajanie palcem

Opis osobisty

Nejsem už "junák", ale to neznamená, že patřím do starého železa. Myslím, že se nemusím stydět za to , jak vypadám. Vlastně ani nevím, co konkrétního tady hledám. Vztah ? Přátelství " s výhodami " ? Jen sex ?
"Zralé" ženy mě nepřitahují... (Prosím bez nemístných komentářů) ... Vždy jsem měl podstatně mladší partnerky.

Je tady mladá, štíhlá a pohledná dívka/žena, která má slabost pro "zralé muže" ?

Neodpustím si dovětek : Milé dívky/ženy. Neustále na svých profilech brečíte, že je tady spousta pisálků a "skutek utek". Vyhrožujete blokací a nahlášením. Většina z vás ale nemá ani dost slušnosti, aby po přečtení zprávy odpověděla. Sáhněte si do svědomí. Naše peníze vám nesmrdí , ale když už tady nabízíte takzvané služby, tak nemoralizujte.

Musím doplnit svůj profil o novou Zkušenost :
Dnes jsem byl poprvé v životě titulován jako "ču*ák". Napsala mi to dívka, se kterou jsem slušně komunikoval (jako s každým) . Zdůvodnila mi to tím, že má nový profil a každý jí tu nadává a uráží ji. Zdejší úroveň je opravdu už otřesná.