Szukam

Kobieta
Para kobieta i mężczyzna
Cel poszukiwań:
znajomość
seks
związek
rozmowy

Informacje osobowe

Wzrost: 186 cm
Waga: 85 kg

Opis osobisty

Pro ty, co se ptaji. Cuckold ve smyslu BULL, děkuji...

Neveřím na znamení, ale tohle musel psát někdo hodně dobrý:...ale teda tříkolku doma nemám -:)

Štír muž:

Jste-li zamilovaná do muže ve znamení Štíra a slovo vášeň vás leká, nazujte si tretry a utíkejte, jako kdyby vás pronásledoval King Kong. Protože vás pronásleduje.Nemluvím jenom o samotné milostné vášni, i když ta může být na předním místě. Mám na mysli také vášnivou intenzitu ve věcech politiky, práce, přátelství, náboženství, jídla, příbuzných, dětí, oblečení, života, smrti a všech dalších kategorií, jaké vás napadnou. Odpuzuje-li vás přemíra citů, muž Štír není přesně to, co potřebujete. Neohlížejte se a utíkejte. Jestli jste právě potkala takového muže, asi si myslíte, že nejsem při smyslech. Je přece tak klidný a vyrovnaný. Jak by mohl být někdo s takovým sebeovládáním vášnivý, natož nebezpečně vášnivý? Mohl. Protože tím chladným zevnějškem jenom blufuje. Uvnitř jsou jeho vášně rozžhavené do ruda jako kamna, o která jste si spálila ruku, když vám byly tři nebo čtyři a chtěla jste si na vlastní kůži zkusit věci, které byly do té doby z vašeho dosahu. Tento muž může být také z vašeho dosahu.

Pod jeho zdánlivě odměřeným chováním to jen syčí. Nedotýkejte se ho. Víte moc dobře, jak dlouho trvá, než se zahojí popáleniny. Pamatujete? Ruka vás po té příhodě s kamny bolela několik týdnů. Po této zkušenosti vás bude bolet srdce celé měsíce, možná roky a domácí lékárnička vám moc nepomůže. Oblíbené babiččino rčení: „Deko prevence je lepší než kilo léčby,“ platí jak pro spáleniny od kamen, tak pro sežehnutí Štíry. Takže buďte opatrná. Ujistěte se, že víte, kam jdete a s kým.Pokud vás vaše znamení vybavilo azbestovou povahou, kterou oheň nespálí, dejte se do toho a klidně si hrajte s výbušninami. Možná se vám podaří udržet plameny pod kontrolou a sama získáte mocný oheň, který bude hřát vaše srdce celý život.

Možná děláte sama všechno s vášnivým zaujetím. Fajn. V tom případě jde jen o stupeň teploty. Má-li vaše vášeň automatický termostat, takže j i lze zchladit, když se příliš rozpálí, jste v bezpečí. Předpokládejme, že ano. Dívky, které jsou v nebezpečí, by už nyní měly být někde za horami, pokud dovedou utíkat dostatečně rychle. Až si jednou vezmou příjemného, bezpečného muže ve znamení Vah nebo Raka, ještě mi poděkují.Pokud jde o ženy, které pokládají vztah k Štírovi za bezpečný, pokusme se zjistit, co se skrývá za těma hypnotickýma, pronikavýma očima Štíra. Je celkem jisté, že na vás nezapůsobil neutrálně. Bud‘ si o něm myslíte, že je chlapecký a roztomilý, nebo zlovolný a vášnivý (už je tu to slovo zase). Problém je, že není ani jedno. Nebo bych snad měla říci, že je oboje. Ale takhle se nikam nedostaneme. Začneme znovu od začátku.Jedním slovem je tento muž neproniknutelný. Hned pod povrchem jeho mrazivé rezervovanosti je obrovský vřící kotel, který neustále bublá a syčí. Budete-li mít štěstí, bude na něm pevně držet pokličku po celý život, ale hluboká rána může způsobit ohromující explozi. Nejste-li přímo ohrožená jejím zničujícím účinkem, je to fascinující podívaná. Až ji ucítíte přicházet, ustupte stranou. A neudělejte nic, co by j i mohlo způsobit.Zmátne vás duálními rysy Štíra – vášní a rozumem. Je mistr obého: intelekt a emoce ho ovládají stejnou měrou. Štír je víc než inteligentní.

Je to vysoce vyvinutý exemplář, hluboce filozofický, který se zabývá tajemstvím existence a přiblíží se k poznání odpovědí.Existují Štíři, kteří dokážou vést spartánský život v holé místnosti a upírají si z nějakého obskurního estetického důvodu jakékoliv pohodlí, ale pravá povaha tohoto znamení je senzualistická. Normálně se Štír obklopuje přepychem. Má sklon k přemíře jídla, drog, pití a ano – lásky. Zcela určitě. Je na ni zařízen a věří si. Láska ho nikdy neleká, neudivuje, ani ho nezastihne nepřipraveného. Nespustí j i z mysli od chvíle, kdy poprvé usedne na kolo. Možná dokonce na tříkolku. Samozřejmě můžete znát Štíra, který vypadá dokonale nevinně a má tak odzbrojující, mladistvý šarm a naprostý nedostatek obvyklých manýr ke svádění, že vás přesvědčí, že se to s náruživostí mužů Štírů přehání. Dokonce má možná pihy a doma má plný šuplík skautských odznaků. Ale zeptejte se jeho manželky. Zkuste něco jako: „Řekni, Berto – nebo Rozálie – nebo Sheilo – nebo kdokoliv – je tvůj manžel, no, je vášnivý?“ Třeba se jí podaří zachovat důstojnost a odbýt vás, že vám do toho nic není, ale nejspíš vám bude odpovědí hysterický smích.


a ted, co rád...-)

Nic zvlastniho, nic neobvykleho, celkem normalni clovek v ramci svych abnormalit. Nehledam tu sex, toho si muzeme vsichni uzit i mimo tento web. RAD BYCH VYTVORIL ATRAKTIVNI PAR, zalozeny na pratelstvi, vzajemnem respektu a podpore.

Hledam zde atraktivni zenu, ktera smysli stejne jako ja a vzhledem ke sve naklonnosti a otevrenosti k sexualnim dobrodruzstvim nejen ve dvou...

Je to stav v mysli a nikdo nas uz nepredela. Rikam to proto, protoze v beznem zivote muze byt takovy par na pohled a uvnitr naprosto normalni, plny krasnych zazitku a romantiky. Ale protoze oba touzi po vyse uvedenem, jen v intimnim zivote delaji to, co mozna pro spoustu ostatnich je nepochopitelne. On je vzrusen se sdileni sve partnerky, ona vzrusena z toho, ze je sdilena a umozni i jemu byt sdilen s dalsimi zenami dle sveho vyberu, ktere si spolecne vyberou a bude ji uspokojovat pohled na to, jak ji uspokojuji za jejich spolecne ucasti. Sexu si kazdy muzeme uzit dost i mimo tyto stranky, ovsem jsem nazoru, ze prave pro ty, kteri jsou tohoto zamereni je trochu obtizne to vyjadrit hned napoprve. Proto lepe hned, nez-li pozdeji, coz byva dle me zkusenosti pozde na to, aby oba tuto skutecnost prijali prirozene a bez pocitu, ze to delaji pro toho druheho.

Urazi nas, kdyz nas oslovuji osklivi, neatraktivni lide s pocitem, ze jsme swingers pro vsechny. Nikoliv, je to o peclivem vyberu jedincu a take o krasnych zenach, kterym prave takovy partner dava mozna to, po cem kazda zena touzi. Byt skutecnou damou, citit se krasna a obdivovana, dusevne podporovana a za vsech okolnosti clovekem number 1 v jeho zivote a totez on hleda u takove zeny. Kritikum bych rad podotknul, ze casto jejich zivoty jsou mozna daleko povrchnejsi a tim i jejich vztahy, kde si oba delaji, co chteji, ovsem jednotlive. Sex ve vice je jen na dohode mezi zenou a muzem, i kdyz to v sexualni oblasti tak nevypada. Zkratka verim, ze prave tento vztah je mozna daleko hodnotnejsi, nez takove vztahy, ktere znam ze sveho okoli. On podvadi ji, ona podvadi jeho. Vetsinou je to proto, ze nemaji oba dostatek sebevedomi a z neznamych duvodu si vlastne ublizuji. Ve svem okoli jsou pak chapani jako dva lide, kteri si nejak kompenzuji mindraky. Lide se v dnesni dobe boji k sobe byt otevreni, chapu. Mezi nami je mnoho zvlastnich lidi, ale to prece neznamena, ze stale existuji lide, co stale neztratili sebeuctu a smysl pro fer jednani at uz v paru nebo mimo nej.

Na závěr snad jen:
Přejte si lidé a bude Vám přáno...
Ješte z fakulty nezapomenu - Upřímnost je matkou pravdy a vizitkou vyrovnaného člověka

Případné zájemce připravím ke státní zkoušce C1 z ANJ/NJ/PT(EU), C2 pouze ANJ