Szukam

Kobieta
Cel poszukiwań:
znajomość
rozmowy

Albumy użytkownika (1)

Informacje osobowe

Wiek: 48 lat
Orientacja seksualna: hetero
Stan cywilny: wdowa/wdowiec
Wzrost: 199 cm
Waga: 95 kg

Preferencje i upodobania seksualne

seks oralny
zaspokajanie palcem

Opis osobisty

Som len obyčajný chlap. Rád sa pozerám na ženské telo (a veru nemusí byť kosť a koza).
Ako Faun, čo spoza konárov pozerá na nymfy. Spútaný nesmelosťou a spálený povahou capa.

Som vdovec, ale mám partnerku. Takže vzťah ani sex mi nechýba. Preto nick NEHLADAM. Na nadviazanie vážneho vzťahu by som odporučil iné stránky.
Z manželstva som si ponechal 4 deti. Myslím, že genetickú kvótu mám splnenú. A ani náhradnú mamu už nepotrebujú
Žijeme na samote 700m/morom, obklopený rôznou flórou aj faunou (väčšina je vlastná ostatok wild). Tento biotop ma nielen živí, ale aj motivuje. Keď sedím na kameni môžem sa slobodne rozhodnúť, či som len lenivý, alebo riešim otázku Sorena Kierkegaarda o vlastnom štádiu existencie. (väčšinou som lenivý). Takže zísť z vrchov dole „na kávu“ ma donúti naozaj výnimočná situácia (výnimočná žena)

Ak začnem písať – nič to neznamená. Ak neodpisujem – tiež to nič neznamená. Ak odpíšem po 4 týždňoch, hold som si žil svoj život. Alebo nebola chuť. Alebo som mal chuť mlčať. „Vymlčet si svuj kamínek.“

Ozaj : a môj postoj k milovaniu? ANO! ANO! A ešte raz ANO! Niekedy rýchlo a zvesilo a niekedy pomaly dlho, aj hodinu-dve. Len nech je to milovanie a nie „len sex“. (na obyčajné ukojenie si vystačím sám)

Tak prečo som tu? Možno hľadám náznak neposlušnosti, trocha pikantu, určite nejaké to vzrušenie z nie bežnej komunikácie a aj obyčajný pokec o ničom. Ale na rovinu : Milujem sa Vám pozerať na bradavky (a občas aj pekný klitoris *9*), hold som obyčajný chlap s obyčajným telom.