Szukam

Mężczyzna
Para kobieta i mężczyzna
Para mężczyzna i mężczyzna
Cel poszukiwań:
znajomość
seks
rozmowy

Informacje osobowe

Wiek: 34 lata
Znak zodiaku: Rak
Orientacja seksualna: bi
Stan cywilny: singiel(ka)
Kolor oczu: zielony
Kolor włosów: brązowy
Wzrost: 186 cm
Waga: 83 kg

Jako holka

On szuka pary
Czech Republic Hlavní město Praha

Hledam aktiva, ktery by si ze me chtel postupne vychovavat holku. Zacit honenim, kourenim a postupne me pak zacit oblekat do damskeho pradla a pridavat praktiky. Klidne mi muzes dat na obleceni tve pritelkyne a ja budu delat, ze jsem ona. Nebranim se nuceni, klidne ti budu prispivat na damske pradlo a hracky, ktere mi koupis. Ty s mistem Praha a okoli

Preferencje i upodobania seksualne

seks analny
seks oralny
seksowna bielizna
rajstopy
seks grupowy
sperma
pan - niewolnica
transwestytyzm
transseksualność

Opis osobisty

Ahoj:-)

Jsem normální kluk, ktery by rád poznal, jak se v sexu cití holka. Chtěl bych zjistit, jaké to je, když klukovi kouří jeho chloubu a kdyz ji ho pak kluk strci do zadecku. Chci citit, jake to je,kdyz bys mi pak vse nastrikal do zadecku nebo na do pusy. Pokud by ti to nevadilo, rad bych se u toho choval jako holka, oslovoval bys me jako holka a klidne bych mel i damske pradlo, kdyby se ti to libilo. Jsem pomerne submisivni, takze by vse bylo podle tebe. Klidne ti budu slouzit, uklizet, delat, co se ti libi.

Bohuzel bydlim s pritelkyni, takze nemam prostor.Take bych od tebe ocekaval, ze nebudes promiskuitni, tedy idealne zenac. A klidne mi muzes dat pradlo sve manzelky a nebo pritelkyne a pomilovat me v nem.

Jinak mam stihlou az sportovni postavu, 30/186/83/16/4. Hnede kratke vlasy a zelene oci.

Pokud te to zaujalo,tak mi napis :-)