Szukam

Mężczyzna
Kobieta
Para kobieta i mężczyzna
Grupa
Cel poszukiwań:
znajomość
seks

Informacje osobowe

Orientacja seksualna: hetero

Preferencje i upodobania seksualne

głębokie gardło
seks oralny
seks w miejscu publicznym
seksowna bielizna
seks grupowy
sperma
swingers
podglądanie
uniformy
wysokie obcasy
pan - niewolnica
zaspokajanie palcem

Opis osobisty

Na české sexuální scéně můžete navštívit a zažít akce, párty, kde se provozuje heterosexální skupinový sex s převahou mužů – gang bang. Na těchto akcích si můžete užít nahotu, vzrušení, masturbaci a samozřejmě skupinový sex. Ačkoli se zde vše děje otevřeně a člověk může vidět a dělat vše, jediné co tu není je sperma. Nikoho nespatříte ejakulovat, nikde se neobjeví ani kapka spermatu. Ejakulace a sperma je prostě bráno jako něco, co je fuj a co nesmí nikdo vidět.

My si ale myslíme, že ejakulace a sperma jsou úžasné a vzrušující a proto by jim měla být věnována pozornost tím spíš, když se jedná o skupinové akce.

Právě z těchto důvodů vznikla na jaře 2018 tato amatérská skupina, která by chtěla dát dohromady všechny muže a ženy, které sperma milují a chtěli by si ho užívat skupinově a ve větším množství. Muži v roli těch, kteří sperma dávají, ženy v roli těch, které ho přijímají.

Akce by měly mít velmi privátní a uzavřený charakter, tedy pouze pro zvané a tedy bez přístupu cizích lidí, kteří se akce neúčastní. Jednalo by se o velmi diskrétní akce, o kterých by věděli jen samotní účastníci. Ostatní, kterých se akce netýká, by vůbec neměli mít žádné tušení.

Zatímco navenek by bylo vše skryté, uzavřené a nenápadné, na akci by to bylo přesně naopak – maximálně otevřené, neskrývané až exhibicionistické. Každý bude moci vidět vše a také každý bude mít možnost vše ukázat!

Pozor, akce se nelze zúčastnit jen jako pouhý divák. Každý muž, který bude na akci přítomen, se akce musí aktivně účastnit! Dobře si tedy rozmyslete svoji účast. Pokud nejste schopni aktivní účasti, nemůžete vůbec na akci být. Nikdo nestojí o někoho, kdo jen přihlíží. Kazí to atmosféru akce a aktivní účastníci si pak mohou připadat divně a stydět se. Navíc je to i nelogické – jestliže jde o akci, kde všichni chtějí vidět co nejvíc spermatu, dává smysl, aby sperma dali všichni přítomní muži a ne jen jejich část.

Jednalo by se vlastně o dva základní typy akcí:
1. sperma gang bang
Přítomno by mohlo být např. 7-15 mužů a 1-3 ženy. Jednalo by se vlastně o normální gang bang s tím rozdílem, že by každý muž po svém výkonu provedl na přítomnou ženu ejakulaci, přičemž skupinový sex by probíhal normálně dál. Přítomná žena by tak byla probíhajícím gang bangem postupně více a více pokrývána spermatem, až by na konci vypadala jako po bukkake.

1. gang bang + bukkake
Přítomno by mohlo být např. 7-15 mužů a 1-3 ženy. Zde by probíhal normální skupinový sex (gang bang), ale s důležitým pravidlem, že muži při něm vůbec nesmějí ejakulovat. To by probíhalo až na úplném konci, tedy až by si všichni užili dost skupinového sexu, by se některá z žen (aktérka) usadila a muži by k ní jednotlivě přistupovali a ejakulovali na ni dle dohodnutých pravidel akce.

2. čisté bukkake
Přítomno by mohlo být třeba 8-25 mužů a 1 žena (aktérka). Žena by se před muži postupně svlékla až úplně do naha, ukázala své nejintimnější partie a předvedla hard erotickou show, zatímco muži by u toho masturbovali a připravovali se na svůj mužský výkon, který by brzy následoval. Muži by jednotlivě přistupovali k aktérce a postupně by prováděli své ejakulace dle dohodnutých pravidel akce.

Obvykle by muži měli ejakulovat aktérce na obličej, její tváře, ústa, bradu, krk a prsa. Aktérka by sperma ze sebe neotírala, ale naopak jej na sobě volně ponechala, takže ve výsledku by měla obličej celý postříkaný a sperma by jí po obličeji stékalo dolů.

Pokud aktérka dovolí, sperma jí mohou muži stříkat také do úst. Aktérka by pak sperma mohla nechávat ze svých úst volně vytékat na bradu, krk a prsa nebo ho polykat. V případě polykání se pak nabízejí i další varianty, jako polykání většího množství spermatu naráz, pití spermatu ze sklenice (gokkun), nebo třeba i ejakulace na jídlo (např. zákusek) a jeho následná konzumace aktérkou (cum on food). Vše závisí jen na samotné aktérce k čemu svolí, nikdo ji nesmí do ničeho nutit. Je to především její akce.

Konkrétní pravidla akce by si vždy určovala žena. Ta by zde byla tou hlavní a nejdůležitější osobou, bez které není možné akci zrealizovat a která si vše určuje. Žena by si určila jestli s ní mohou mít muži nějaký fyzický kontakt a jaký, na kterou část těla jí muži mají směřovat své penisy k výstřiku, kde chce mít jejich sperma, jak si obdržené sperma žena užije, zda bude i polykat, apod. Muž má za povinnost především dodat sperma a dodržovat pravidla a nemůže ženě nic rozkazovat co mu má provádět a co má s jeho spermatem dělat. Vše záleží na ženě.

JAKÉ HLEDÁME MUŽE:
- jsi zdravý muž, po všech stránkách
- jsi přátelský, tolerantní a společenský
- líbí se ti ženy, vzrušují tě a máš k nim úctu a obdiv
- nejsi stydlivý
- vzrušuje tě skupinová sexualita
- okouzluje tě ženská nahota, rád se ženě podíváš na prsa a mezi nohy
- láká tě představa být na společenské erotické akci, kde nikomu nebude vadit, že sis rozepl kalhoty, vytáhnul sis svůj ztopořený penis a masturbuješ si
- vzrušuje tě sperma a sexuální aktivity s ním související
- chtěl bys sledovat jak jeden muž za druhým vystřikuje své sperma na nahou ženu, na její obličej a prsa
- toužíš se postavit nad nahou ženu a vystříkat na ní své sperma, na její obličej, ústa, krk, prsa
- nebude ti vadit, když se tě bude žena před diváky intimně dotýkat, dráždit tvůj penis a provádět ti orální sex za účelem tvého brzkého vyvrcholení, asistovat ti při tvé ejakulaci, odebírat od tebe tvé sperma, hrát si s ním, polykat ho
- líbí se ti představa, jak stojíš nad nahou ženou, dokončuješ masturbaci a začínáš stříkat, zatímco tě u toho obdivně sleduje místnost plná lidí
- fascinuje tě, že všichni uvidí tvé sperma – budou sledovat, jak ho vystřikuješ, jak letí a dopadá na ženu a zdobí ji.
- fascinuje tě, jak všichni budou sledovat ženu, jak přijímá tvé sperma, hraje si s ním a polyká ho

JAKÉ HLEDÁME ŽENY
- jsi zdravá, po všech stránkách
- máš normální postavu, věk do 45 let
- nejsi stydlivá, nebo bys chtěla svůj stud překonat
- láká tě skupinová sexualita
- ráda se předvádíš, jsi ráda středem pozornosti, ráda se mužům líbíš
- chceš si užívat mužskou sexuální pozornost, jejich pohledy, jejich vzrušení
- líbilo by ti přijít před skupinu nadržených mužů a svléknout se před nimi do naha a ukázat jim vše a sledovat co to s nimi dělá
- bavilo by tě předvést před muži svoji vlastní hard erotickou show
- chtěla by sis užít gang bang – mnoho pevných penisů ze všech stran a jen pro tebe
- baví tě mužům honit penisy a provádět orální sex
- rajcuje tě představa vidět všude okolo sebe vztyčené penisy, přípravené k výstřiku semene
- ráda sleduješ muže v orgasmu, když vystřikují své sperma
- miluješ čerstvé bílé sperma, ráda sleduješ, jak vystřikuje
- fascinuje tě představa velkého množství semene jen pro sebe
- chceš cítit na svém těle mnoho cákanců spermatu od mnoha mužů, toužíš být spermatem úplně zalita, cím více tím lépe, užívat si spermatickou lázeň
- sperma, vystříknuté mužem na tvůj obličej a tělo, je pro tebe výrazem submisivity, který by si chceš prožít. Toužíš být poskvrněná, zneuctěná, pošpiněná, ponížená, zalitá spermatem
- miluješ sladké čerstvé sperma stříkané přímo do úst
- láká tě, že budeš moci za jeden večer ochutnat mnoho různých příchutí spermatu od mnoha mužů
- jsi spermohltka, polykačka. Toužíš cítít sperma především v ústech a krku, polykat ho. Chceš za jeden večer spolykat tolik spermatu jako nikdy předtím
- chceš si prostě splnit svůj sen o spermatu!

DŮLEŽITÁ PRAVIDLA AKCE
1. Všichni účastníci akce (aktéři) si budou vzájemně slíbit přísnou diskrétnost a vzájemně si chránit své soukromí. Nemluvte s cizími o jakou akci se jedná, co se na ní děje, kdo se jí účastní, apod. Prostě co se dělo tady je tabu!

2. Všichni aktéři se musejí chovat nenápadně k blízkému okolí místa konání. Tedy nekřičet, nemluvit hlasitě, nehovořit o dění uvnitř. Být nenápadný. Prostě nikdo z blízkého okolí místa konání nesmí nic tušit! Diskrétnost především!!

3. Na akci bude zákaz focení, pořizování videí a zvukových záznamů. Identita a soukromí všech účastníků musí být zůstat ochráněna. Nevylučujeme ale, že společně pár snímků nebo videí provedeme, abychom je zveřejnili na tomto serveru v této skupině. To bychom se ale dohodli až přímo na akci. Vše by ale bylo maximálně anonymní, aby nikdo nemohl žádného účastníka rozpoznat – obličeje a jiné identifikační znaky (např. tetování) by byly začerněné nebo rozmazané.

4. K aktérce se musejí všichni chovat slušně, uctivě, nesmí ji urážet, obtěžovat, vydírat, vyhrožovat, nesmí ji k ničemu nutit. Aktérka je na skupinových akcích s převahou mužů ta nejvzácnější a nejdůležitější osoba, narozdíl od muže, kterých je tam plno!

5. Aktérka musí na začátku akce předvést erotickou show, kde se před mužskými aktéry úplně svlékne a nechá je důkladně nahlédnout na svá nejintimnější místa. Pro mužské aktéry je toto velmi důležité a ke svému následnému výkonu to musí vidět.

6. Každý muž, který se chce účastnit naší akce, je povinen se tohoto aktu aktivně zúčastnit a to přesně podle pravidel akce! Tedy každý muž přítomný na akci = mužský aktér akce! Nikdo z mužských aktérů tedy nemůže říci, že sem přišel jen jako divák, pozorovatel, že ještě neví, ještě uvidí, možná příště, že se mu nechce, kdyžtak později, že se stydí, že si to rozmyslel, že mu to nejde, apod. V žádném případě! Nikdo o pasivní diváky nestojí! Pokud je toto pro vás problém, je nám líto, ale nemůžete se akce zúčastnit.

7. Každý mužský aktér bude provádět celou svoji ejakulaci na otevřené scéně, tedy přede všemi účastníky, všem na očích, všemi sledován. Není tedy možné, že muž se bude stát zády k publiku, aby to nikdo neviděl, nebo dokonce někde mimo aktérku vzadu v publiku a stříkat si sám pro sebe někam na podlahu. V žádném případě! Pokud ostatní účastníci neuvidí vaši ejakulaci a vaše sperma, vaše přítomnost na akci je zbytečná, není důvod, abyste se akce účastnili.

8. Každý muž bude provádět svoji ejakulaci ve fázi akce k tomu určené, tedy nesmí ejakulovat dříve, jinak celá akce ztrácí smysl a stane se z toho jen obyčejný gang bang, kde si každý stříká kdy se mu zachce, aniž by si toho kdokoli všiml, nebo dokonce jen trapná peep show, kde se žena bude jen ukazovat a muži budou jen jako diváci a stříkat si pod sebe na zem. Každý muž musí oddálit své vyvrcholení až na závěr akce, kde bude jeho ejakulaci a vystříknutému spermatu věnována maximální pozornost.

9. Každý muž je povinen ejakulovat podle pravidel. Není tedy možné stříkat kam se muži chce. Pravidla určuje především aktérka. Pokud aktérka např. stanoví, že jí muži nesmějí stříkat do očí a vlasů a mají jí stříkat např. jen na obličej, krk a dekolt, jsou všichni povinni tato pravidla dodržovat. Je to její akce, je to její tělo, jsou to její pravidla a je to její sperma. Toto musí být dodržováno!

10. Každý muž musí dávat pozor, aby všechno jeho sperma končilo na aktérce, jen tam má svůj smysl, ne někde mimo, sperma vystříknuté na zem nikoho nezajímá. Je třeba při své ejakulaci nikam nepospíchat, přijít co nejblíže k aktérce a přesně mířit penis po celu dobu ejakulace. Dávejte si na své ejakulaci záležet, je to vašich 15 sekund slávy!

11. Aktérka ze sebe nesmí ejakulované sperma nijak otírat a naopak ho na sobě musí volně ponechat, aby se jí ho na sobě nahromadilo co nejvíc. Je to základní pravidlo bukkake. Může ho ale na svém těle usměrňovat, posouvat, ochutnávat, polykat, apod. dle potřeb a libosti. Ale ne utírat. Všichni chtějí vidět aktérku a co nejvíce spermatu v kontaktu s jejím tělem.

12. Pokud si aktérka bude nechávat ejakulovat sperma přímo do úst, aby ho mohla ochutnávat a polykat, musí to provádět tak, aby to všichni muži viděli a mohli si její akt náležitě užít. Ideálně tedy ukázat mužům sperma v ústech, pak polknout a pak jim ukázat prázdná ústa, připravená na další dávku spermatu.

JSI MUŽ A NESTYDĚL BY SES?
Jsi muž dokázal bys odhodit společenské zábrany a nestyděl by ses před skupinkou lidí odhalit svůj tvrdý penis a masturbovat, zatímco bys sledoval svlékající se ženu? Líbí se ti masturbovat a koukat na tom na nahou ženu? Líbí se ti, když se na tebe a na tvůj ztopořený masturbující penis dívá žena? A co ukázat ještě něco víc? Dokázal bys přijít sám k té ženě a přede všemi se na ní vystříkat? Líbilo by se ti vystřikovat svoje sperma za sledování jiných lidí? Nestyděl by ses lidem ukázat své sperma a jaké dokážeš vytvořit cákance spermatu na nahém ženském těle? Toužíš stříkat své sperma na nahé ženské tělo, na její obličej, na její jazyk? A co kdyby chtěla tvoje sperma nastříkat do úst, aby ho mohla ochutnat a spolknout? Nechal bys jí? Líbilo se ti dívat sledovat jak muži jeden po druhém stříkají na ženu, zatímco ona na sobě sperma ponechává, takže je jím celá pokrytá? Ty to vše budeš zblízka sledovat a budeš vědět, že někde na ní je kousek z tebe.. Chceš být součástí takovéto společenské akce?

JSI MUŽ A CHCEŠ ZAŽÍT TO VZRUŠENÍ?
Jsi muž a chceš zažít to vzrušení jaké to je, když do společnosti plné mužů přijde krásná žena, odhodí společenské zábrany a začne se přede všemi svlékat? Ty ji nadrženě sleduješ, vzruší tě, ale vůbec za to nemusíš stydět a naopak si klidně můžeš rozepnout kalhoty a vytáhnout svůj ztvrdlý penis a začít si ho před ostatními honit. Nikomu to nebude vadit a vlastně proč taky. Tady na tom nebude nic divného, naopak úplně normální, budou to dělat všichni. Bude to pro tebe úplně zvláštní zážitek být ve společnosti lidí, koukat na pěknou ženu a při tom masturbovat. Ty se ale nebudeš vůbec stydět, proč také, nemáš za co, naopak budeš hrdý, že jsi ho konečně někde mohl vytáhnout a ukázat ho, že jsi taky chlap. Před sebou budeš zblízka sledovat úplně nahou ženu. Možná se jí budeš líbit, pohladí ti koule, vezme ti do ruky a krátce ti ho pohoní, možná i olízne, pokouří.. Po chvíli je ale stop těmto mazlivým hrátkám, protože teď začne velká show. Všichni muži se musejí od ženy vzdálit, aby na ni všichni dobře viděli a nikdo nepřekážel. První z mužů už to v sobě dlouho neudrží. Přijde k ní, postaví se nad ní a začne na ní stříkat všechno co v sobě má v dlouhém mohutném výstřiku. Na jejím těle se objevuje velký cákanec. Muž ze sebe pečlivě vymáčkne a oklepe vše co mě a musí se vrátit zpátky, už splnil svou povinnost. Jen co odchází, přichází hned další muž a také ženě daruje vše co měl. Sperma na ní visí, kape z ní, stéká po ní. Tak moc jí to sluší. To už to ale nevydržíš ani ty a také přicházíš na scénu ke svému velkému představení. Postavíš se nad ní, aby tě všichni dobře viděli, podíváš se na ní jako bys jí říkal "to je všechno pro Tebe" a vypustíš na ni vše co ze sebe dostaneš. Všichni sledují, jak tvůj úplně maximálně ztopořený penis stříká volně prostorem silný proud spermatu, dopadající na ženu pod tebou. To, co jsi dosud dělal jen sám, potají, ve svém soukromí a nikdy o tom s nikým nemluvil, jsi dnes všem ukázal! Na vlastní oči pak vidíš to společné dílo: krásnou ženu postříkanou tak, jak by žádný chlap sám nikdy nesvedl. A tebe hřeje na srdci to vědomí, že jsi se na tom podílel svým spermatem.

JSI ŽENA A LÍBÍ SE TI POZORNOST MUŽŮ?
Jsi žena a láká tě se stát terčem vzrušení? Opustit svoji všednost a udělat něco, co bys normálně nikdy neudělala, ale tajně o tom sníš jaké by to asi bylo? Jen si to představ, přišla bys sama do místnosti plné chlapů. Krásně a sexy oblečená. Normálně by ses spíše chránila, aby po tobě tak nekoukali a neviděli víc než mají, ale dnes ne. Dneska je to jinak.

Odhodíš všechny společenské normy a obavy a pomalu se před nimi začneš svlékat. Sundáš šaty. I oni začnou odhazovat své obavy a první muži si začínají nenápadně rozepínat kalhoty, ze kterých jim začnou vypadávat jejich ztvrdlé penisy. Sundáš popdrsenku a odhaluješ prsa. Muži už se vůbec nestydí, vytahují své penisy ven a pomalu masturbují. Nakonec sundaváš i kalhotky, jseš před nimi úplně nahá! Všechny zraky mužských očí směřují dolů na tvůj krásný klín. Muži odhazují zbytky oblečení a masturbují. Jsi vzrušená! Tolik zájmu a pozornosti, co jsi v nich dokázala vyvolat! Atmosféra tě strhne. Lehneš si na záda pokrčíš kolena a do široka roztáhneš nohy. Jen ať se všichni podívají, dnes můžou vidět vše! Celá skupina mužu sleduje detaily nejitimnější části tvého těla, tvojí kundičky. Poštěváček, stydké pysky, poševní vchod. Všecho jim ukazuješ. To co před všemi muži úskostlivě chráníš, nyní padá. Jsi vzrušená a masturbuješ před nimi a užíváš si jejich pozorost a vzrušení. Splnila sis svůj tajný exhibicionistický sen.

A všichni by tu byli jen pro tebe, na tvůj rozkaz. Mohla by ses jich dotýkat, honit je, kouřit je, co bys chtěla! Oni by dělali jen to, co bys jim dovolila. Klidně se i můžeš jimi nechat ošukat, jestli chceš. Vše si určuješ sama! Neláká tě to?

Sedáš si, opřeš se do mírného záklonu a pokrčíš a roztáhneš nohy, aby se muži mohli dívat na tvojí vlhkou kundičku. Přichází k tobě první muž až těsně k tobě, je očividně velmi vzrušený. Naváže s tebou oční kontakt. V jeho očích vidíš mužskou dominanci a odhodlání. Vystrčí na tebe svůj penis a začne zběsile masturbovat. Ty zakláníš hlavu, přivíráš oči a nastavuješ svůj obličej k dispozici. Muž zpomaluje a najednou je to tady: první cákanec horkého spermatu dopadá na tvůj obličej a hned další a další. Muž ale nikam neodchází a trpělivě ze sebe dostává všechno co má. Vymáčkne z penisu poslední kapky a odchází stranou. Okamžitě přichází další muž a opět dostáváš plnou dávku na svůj obličej. Všichni koukají na tvůj krásný obličej ozdobený spermatem. Přichází k tobě tě postříkat další a další muži. Sperma stéká z obličeje na krk, ramena, dekolt, prsa a pak po břiše dolů.. Máš sperma úplně všude, takhle zestříkaná jsi nikdy nebyla!

JSI ŽENA A MILUJEŠ SPERMA?
Jsi žena a miluješ sperma, tu zázračnou vzrušující tekutinu, spojenou s intimitou a vyvrcholením? Je pro tebe sperma důležité? Těšíš se až přijde ta chvíle mužského orgasmu? Líbí se ti být v submisivní roli a mít nad sebou muže, který na tebe stříká své sperma? Líbí se ti, když to na tebe muž vystříká? Máš ráda vůni spermatu? Líbí se ti sledovat muže v orgasmické křeči a jeho stříkající penis, namířený na tebe? Máš ráda ty dopady velkých horkých hustých kapek na svém těle, obličeji, jak tě zahřeje, chvilku tam drží a pak pomalu těžce stéká dolů? Nebo spíš než na těle máš ráda sperma z penisu přímo do svých úst, kde si s ním můžeš pohrát, poválet na jazyku a pak nechat vytéct ven na bradu, krk a dekolt? Nebo jsi spíš polykačka a ráda si necháváš celou dávku nastříkat přímo do úst, abys jí mohla celou polknout?

A co takhle mít pro sebe větší množství spermatu od více mužů? Třeba 5, 8, 10, 15 nebo i víc a všechno jen pro tebe? Být celá pokrytá? Sperma je prý zdravé na pleť.. Nebo se stát degustátorkou a vyzkoušet různé dávky spermatu hledat rozdíly chutí? Ochutnat každou dávku a pak pak jí nechat vyplivnou na bradu a nechat stékat, nebo každou dávku polknout? A co třeba nechat si od nich naplnit pusu a všechno to spolknout naráz?

Láká tě to? Nedá ti to spát? Nestyď se za to! Jsme tu pro tebe a společně ti dokážeme dát opravdu hodně semene, abys byla spokojená! Rádi tě mezi sebe přivítáme! Uděláme pro tebe co si budeš přát! Pokud si chceš k tomu vzít kamarádku, aby tě psychicky podržela a podpořila, tak samozřejmě není problém.

JSI ŽENA A CHCEŠ ZAŽÍT TO VZRUŠENÍ?
Jsi žena a chceš zažít ten pocit vzrušení, když přijdeš do místnosti plné nadržených mužů, odhodíš všechen svůj stud a obavy a začneš se za jejich pozorného sledování před nimi svlékat až budeš úplně nahá? Oni tě budou vzrušeně sledovat, ale také odhodí své obavy a vůbec se nebudou stydět vytáhnout své ztvrdlé penisy a přímo před tebou si je honit. Všechna jejich pozornost bude směřována tobě. Bude se ti líbit, jak vzbuzuješ tolik pozornosti a vzrušení už jen tím, že jsi prostě žena. Svou intimitu, kterou úzkostlivě před všemi skrýváš, najednou ukážeš všem, jen ať se podívají, dnes můžou! Budeš se před nimi klidně předvádět a ukazovat jim vše co chtějí vidět a užívat si to. Necháš je k sobě přistoupit blíž, aby se mohli podívat úplně zblízka a mohli se tě dotýkat a hladit úplně všude. Tolik rukou najednou se tě ještě nikdy nedotýkalo! Budeš koukat na stojící a mlaskající penisy kolem tebe. To ale bude trvat jen chvilku, protože v sobě nedokáží udržet tolik vzrušení, které jsi v nich vzbudila. Muži od tebe odstoupí dál, aby na tě hezky všichni viděli. Jeden ze skupiny k tobě přijde, vystrčí na tebe svůj penis a celou svoji dávku svého horkého bílého semene na tebe vystříká. Jen co ho oklepe, hned přichází další. A další budou následovat, aby ti vyjádřili svůj obdiv tím nejintimnějším způsobem jaký dokážou: výstřikem čerstvého hustého semene na tvé nahé krásné tělo. Budeš cítit na svém těle dopad jednoho horkého výstříku semene za druhým. Ta spermatická lázeň tě bude hřát na těle i na duši, budeš se cítit všemi obdivovaná, milovaná a poctěná. A vše bude patřit jen tobě, to ty si zasloužíš všechnu tu chválu, jsi královnou dnešního večera! Staneš se všemi obdivovanou bukkake královnou!

POKYNY PŘED AKCÍ
Dobře si rozmyslete, zda opravdu chcete a zvládnete přijet. Je dosti nevhodné, když se vás přihlásí spousta, ale nakonec z vás přijede jen minimum. Místo vás mohl přijet někdo jiný, kdo měl také vážný zájem. Je to neuctivé vůči organizátorům, účastníkům a především vůči aktérce.

Dobře si přečtěte pravidla akce, zda s nimi souhlasíte. Pokud ne, nemůžete se akce zúčastnit! Každý účastník, který přijede na akci se zavazuje dodržovat všechna pravidla!

Před samotnou návštěvou akce doporučujeme mužům alespoň 4-7 dnů neejakulovat, aby se jim v těle nahromadilo co největší množství kvalitního hustého spermatu, ale ne déle než 10 dnů, aby zase nezačalo žloutnout. Přeci jen, své sperma budete prezentovat před obecenstvem, tak ať se můžete pochlubit tím nejlepším co máte! Ať je to husté, bílé a je toho hodně! Před akcí se proveďte hygienu celého těla a hlavně si umyjte svůj stříkací nástroj.

Pokud se bude jednat o akci, kde si bude aktérka nechat vaše sperma stříkat do úst, ochutnávat, hrát si s ním, polykat ho, apod., tak se kromě výše uvedených rad vyvarujte pokud možno pálivých a kořeněných jídel, kořalek, léků, kávy, apod., aby vaše sperma nebylo hořké, pálivé, apod. Jezte radeji hodně ovoce a zeleniny, aby bylo spíše sladké a pro aktérku snadno poživatelné.

ZÁKLADNÍ PRŮBĚH AKCE:

1. UVOLŇOVACÍ A SEZNAMOVACÍ FÁZE
V prvotní fázi akce by bylo nějaké seznamování, odbourávání přirozeného společenského ostychu, uvolňování, dodávání si odvahy na obou stranách. Pro všechny to bude asi ta nejtěžší fáze. Představa toho, kvůli čemu přišli, co se zde bude odehrávat a co se od koho čeká bude asi pro většinu lidí velmi stresující, ale na druhou stranu i velmi vzrušující.

Přece jen většina z mužů asi běžně nechodí do společnosti, kde rozepne kalhoty, vyndá svůj penis a po boku jiných lidí bude masturbovat a až bude vhodná chvíle, tak všem předvede svoji ejakulaci a pochlubí se svým spermatem.

Žena zase není moc zvyklá přijít před skupinu nadržených mužů, svléknout se před nimi a roztáhnout nohy a ukázat vše, zatímco oni u toho budou neskrývaně masturbovat. Nakonec se před nimi nahá usadit a nechat od všech postříkat spermatem.

Vyslechneme a vyzpovídáme hlavní aktérku – proč za námi přijela, co by chtěla vyzkoušet, co má ráda, svěří se nám jak má ráda sperma. Co si představuje, co by chtěla vyzkoušet, prožít, co od mužů žádá a co jim dovolí. A naopak co si nepřeje, čemu se chce vyhnout, atd. Zda bude probíhat nějaký fyzický kontakt, pokud ano, tak jaký, kam muži smí a nesmí stříkat sperma, apod. Všechno záleží na domluvě s aktérkou, která si určuje průběh a pravidla akce. Všichni účastníci samozřejmě budou o pravidlech akce informováni před jejím zahájením.

2. ROZJÍŽDĚCÍ FÁZE
V další fázi akce by byl příchod aktérky na místo činu a zahájení její erotické show. Svlékání aktérky, atmosféra vzrušení, definitivní odhození společených zábran, odhalení všech stojících penisů, nahá aktérka, masturbace.

Pak záleží na tom, co aktérka dále dovolí. Jestli bude gang bang sex nebo jen kouření nebo ani to ne. Vše záleží na aktérce. Tato fáze má za účel muže vzrušit, navnadit, nabudit, připravit je. V této fázi platí důležité pravidlo, že muži nesmí ejakulovat!!

3. AKT
Až by si všichni užili nabuzovací fázi akce, následovala by hlavní a nejdůležitější fáze celé akce, to kvůli čemu všichni přijeli – SPERMA. Tuto fázi chceme určitě koncipovat tak, aby si ji všichni účastníci mohli náležitě užít. Nebude to tedy probíhat neohlášeně, náhle, nenápadně, nebo dokonce potají do kondomu, jak je to obvyklé u gang bangů. Stříkání a sperma zde bude naopak to, co musí být maximálně v popředí a všem na očích. Každý muž tedy bude provádět svoji ejakulaci na aktérku osamoceně a všem na očích, aby ho ostatní při tom mohli dobře sledovat. Stříkání sperma je zde to, co chtějí všichni vidět a také aby při tom byli viděni, prostě to, oč tu celý večer jde!

JAK BUDE PROBÍHAT AKT STŘÍKÁNÍ
Začne to tak, že se nejprve od hlavní aktérky všichni vzdálí, aby zůstala sama a všichni muži na ni dobře viděli. Aktérka může být v sedu, v pololehu, může ležet, klečet na kolenou, apod. Podle možností, aktérky, domluvě, apod. Muži budou před ní v půlkruhu stát nebo sedět, budou na ni koukat a ladit své ztvrdlé nástroje.

Až bude některý z mužů připraven, přijde k aktérce, postaví se nad ní čelem k obecenstvu a buď sám nebo za její pomoci začne masturbovat s cílem vyvolat ejakulaci. Muž při tom bude stát klidně, pohyby nebude mít zbrklé, ale plynulé, klidnější. Při masturbaci si nebude rukou zakrývat žalud ani nebude stát zády k publiku. To vše proto, aby ho ostatní mohli dobře sledovat. Až bude muž cítit, že se to blíží, namíří na aktérku svůj penis podle přede dohodnutých pravidel. Muž začne ejakulovat. Muž při svém aktu nikam nepospíchá, užívá si ho, dává pozor aby stříkal kam má a nestříkal mimo. Nikam nespěchá, ale nakopak trpělivě a pečlivě ze sebe vymáčkne i tu poslední kapku semene! Poté se vrací zpátky k divákům. Až poté může na přijít k aktérce ejakulovat další muž.

FOTKY A VIDEA AKCE
Nekotrolovatelné focení a natáčení pro vlastní potřebu bude pochopitelně zakázané, kvůli ochraně soukromí účastníků (viz pravidla akce). Nevylučuje ale možnost, že po konzultaci s aktérkou a ostatními účastníky akce nějaké takové materiály pořídíme. Bude to ale hlídané, kotrolované, omezené. Pokud se na fotkách objeví něco co tam být nemá, např. oči, tetování, apod. bude to začerněno, rozmazáno, apod., aby to cizím divákům znemožnilo případnou identifikaci a odhalení účastníků akce. Zcenzurované fotky a videa budou poté zveřejněny na tomto profilu, kde je budou moci všichni vidět.

PS: Profilová fotka je jen jako ilustrační, stažena z internetu. Nejedná se o foto z žádné naší akce!