Szukam

Kobieta
Para kobieta i mężczyzna
Cel poszukiwań:
znajomość
seks

Informacje osobowe

Wiek: 38 lat
Orientacja seksualna: hetero
Stan cywilny: żonaty/zamężna
Kolor oczu: niebieskie
Kolor włosów: brązowy
Wzrost: 180 cm

Preferencje i upodobania seksualne

footfetish
sikanie
seks w miejscu publicznym
sperma
podglądanie
zaspokajanie palcem

Opis osobisty

Žena je pro mě něco nádherného. Je pro me partak a respektuji ji. Miluji její nohy, klín. Orgasmy jsou mi přednější než moje. Vic si to uzivam a bavi me to.

Na věku mi tolik nezáleží. Zalezi mi na tom aby sis užívala své orgasmy. Štíhlé či sportovní postavy. Výška nehraje roli. Stav vdaná nebo s přítelem či sama mi nevadí. Vázat se nebudu. Jde o pocity v posteli mazlení a užívání si.

Znám kandualismus i cockold. Miluji sex, 69, laskani a hraní si s kundickou. Láká mě piss ty přede mnou nebo na me a analek. Není to samozřejmě podmínka ale tuzba.

Nemam zajem chodit po120 holkach. Nechci ohrozit sebe, rodinu, svou manželku. Chci zdraví, bezpečnost, bez narušování soukromí a nabízím to samé. Ženu a rodinu miluji a nechci na tom nic měnit, tudiz máte jistotu, že se nebudu vázat a bude se jednat o sympatie.

Po dětech nemá moje druhá polovička chuť na sex něhu a erotiku. Proto jsem tady. Hledam par nebo holku. Pokud potřebuješ něco na oplátku jde se domluvit (na druhou stranu nenarodil jsem se se zlatou lzickou v prdeli.). Nehledám množství a riskovat zdravi sebe i rodiny. Stačí mi jedna sikovna nebo par.