Szukam

Kobieta
Para kobieta i mężczyzna
Para kobieta i kobieta
Grupa
Cel poszukiwań:
znajomość
seks
rozmowy

Informacje osobowe

Wiek: 20 lat
Znak zodiaku: Baran
Orientacja seksualna: hetero
Stan cywilny: singiel(ka)
Kolor oczu: niebieskie
Kolor włosów: brązowy
Wzrost: 190 cm
Waga: 75 kg

Sranda

Mężczyzna szuka kobiety
Slovakia Trnavský kraj

Som 20 ročný chalan z Piešťan. Hľadám spestrenie sexuálneho života vo forme dominy, či už samotnej ženy alebo aj páru (trans sú vítaní tiež). Rád by som skúsil anál na mne a mnoho ďalších vecí podľa vašich záujmov a predstáv, na všetkom sa dá dohodnúť. Vlastný priestor nemám ale auto áno. Ak by ste mali záujem napíšte mi a vieme sa o všetkom porozprávať!

Preferencje i upodobania seksualne

seks analny
głębokie gardło
fisting
footfetish
lateks
seks oralny
sikanie
seks w miejscu publicznym
seksowna bielizna
rajstopy
seks grupowy
podglądanie
uniformy
transwestytyzm
transseksualność
zaspokajanie palcem

Opis osobisty

Zdravím, mám 20 rokov a bývam v Piešťanoch. Hľadám niekoho na spoločné prežitie pôžitku a zaujímavých momentov. Som ochotný skúsiť čokoľvek a tiež mám aj svoje vlastné záľuby ako v sexuálnom tak aj normálnom živote.

Moje sexuálne záľuby sú anál, sex na verejnosti, mamičky, prstenie, cunilingus, neoholené, nezvyčajné diildá (značka bad dragon alebo podobne), stehná + boky a mnoho viac. Ak by ste mali záujem neváhajte sa mi napísať. (Myslím si, že by sme sa mali o čom pobaviť)

Na vašom veku ani vzhľade mi nezáleží a hľadám niekoho, komu nevadí mladý. Skúsenosti v sexe mám a vzťah som mal taktiež čiže nie som jeden z tých "chcem po prvýkrát skúsiť sex".

Čistota je pre mňa jedna z najdôležitejších vecí, aj keby sme vykonávali "špinavé" akty, tak je jasné že celková čistota pred a po je špičkou, čo by som vyžadoval.