Szukam

Para kobieta i mężczyzna
Grupa
Cel poszukiwań:
znajomość
seks
robienie zdjęć

Albumy użytkownika (1)

Informacje osobowe

Płeć:
Orientacja seksualna: hetero bi
Wzrost: 185 cm 185 cm
Waga: 95 kg 70 kg

Preferencje i upodobania seksualne

seks analny
głębokie gardło
lateks
seks oralny
sendwicz
seks w miejscu publicznym
seksowna bielizna
rajstopy
seks grupowy
sperma
wiązanie
swingers
wysokie obcasy
pan - niewolnica
zaspokajanie palcem

Opis osobisty

Jsme SiMates, pár tvořící celek propojený v každém detailu. On „zlý“ muž sportovní postavy 43/185/95/hetero a ona krásná štíhlá žena 35/185/70/bi, aneb kráska a zvíře z pohádky v reálném světě :-) Spojuje nás láska, liberální pohled na svět, intelekt, smysl pro černý humor … a chuť k životu, který si chceme užít (neb nikdo z nás ho v důsledku stejně nepřežije ;-)) Baví nás dost nepřekvapivě (s ohledem na zdejší temné vody hříchu) i sex. Tedy …. Ne jakýkoliv sex, příznivci 5 minut v misionářské poloze pod peřinou a za tmy nebudou úplně naše krevní skupina., tak se jim tímto omlouváme … i když, vlastně ne, neb na naší představě sexu páchají krutý hřích … a přijdou za to … za trest … asi do nebe (nebo tak nějak ;-) Milujeme fantazii, hravost, přirozenost, D/S, pokoušení našich hranic, otevřenost bez předsudků …. A naopak se moc nemusíme s malostí, hloupostí, pokrytectvím, sobectvím, závistí … a Viktoriánskou pseudomorálkou. Takže ano, jedeme po Highway to hell … a náramně si to užíváme ;-)

Co že tu pohledáváme? Neb nás z kroužku pro studium bible vyloučili … tak bychom si chtěli najít jiné hobby a rádi se poznali s dalším párem podobného věku, postav, orientace a smýšlení … což možná dost dobře znamená, že nikoho nepotkáme :-) Ale ne, fakt věříme, že potkáme… pár či menší skupinu, se kterými si budeme rozumět, vídat se dlouhodobě a dalo by se s nimi zajít na večeři, drink … ale i třeba do wellnessu, sauny, na swingers … nebo podniknout jinou podobnou lumpárnu ;-) … a kdyby se tu náhodou potuloval slušný neslušný fotograf, kterého baví (a taky to umí) fotit low key akt a erotiku a baví ho věci třeba od Pettera Hegreho … tak ho moc rádi poznáme.

Co tu naopak nehledáme? Otrapiče, prudiče, honiče… a jiné iče (co mi ta tři písmena jenom připomínají za slovo ?:-) Vše podnikáme jako pár a co explicitně nehledáme, automaticky nechceme. Takže vzkazy, dickpics a podobné věci si vážení nevyžádání kolegové nechte na koledu (Velikonoce jsou za dveřmi, tedy k datu tohoto textu) , neb jinak vás čeká ban once forever

Fotky máme v profilu. Další nerozesíláme, ani na přání, ani za peníze, ani za jiné nesmysly.

Nabídky na cokoliv za FO a hnusné komentáře, znamenají kromě banu to, že pokud se mi vás někdy podaří potkat osobně, tak vám s láskou a grácií ulomím nějakou končetinu, a pak vím s ní nafackuju … jako lekci slušného chování zdarma.

Komu se náš profil nelíbí …. však to znáte ;-) Prostě může jít kamkoliv jinam. Svět (nejen hříchu) je plný možností….

Milujte se a množte se … resp. to zdatně trénujte ;-)

PS: Vím, že je to zbytečné, ale stejně ještě jednou.... nehledáme samostatné muže, pokud si o to výslovně neřekneme. Vaše fotky, penisy, chaty, auta ..... super. Budiž Vám to přáno. Ale tím, že píšete pouze potvrzujete .... že jste se ani nenamáhali přečíst náš profil ... či ho nerespektujete. Buď jak buď ... jste banda narcistních egocentrických pitomců, o které nestojíme a míříte automaticky do ignorace. Do téhle party nikdo soudný patřit nechce .... a cesty ven z ní není.