Szukam

Mężczyzna
Cel poszukiwań:
znajomość
seks
związek

Informacje osobowe

Umiejętności językowe: Čeština, English, Deutsch
Kolor oczu: brązowy
Kolor włosów: brązowy
Wzrost: 185 cm
Waga: 78 kg

Mlady společník pro tebe

Mężczyzna oferuje usługi
Czech Republic Jihočeský kraj

Chceš si vydržovat mladého sympatického milence? Hledám ideálně staršího a zajištěného kluka, kterému chybí společnost… at už někam za kulturou, na víkend, wellness, nebo jen přátelsky pokec. Pojď si zpříjemnit léto, odpočinout si, vypnout hlavu. Můžeme začít u kávy, večeře. Vše samozřejmě diskretne. Jižní Čechy, Vysocina ideálně. Ale v případě silných sympatií klidně i Praha, Brno. Nebráním se ani odvaznejsim či perverznejsim věcem… víc ve zprávě.

Preferencje i upodobania seksualne

seks analny
głębokie gardło
seks oralny
seks w miejscu publicznym
sperma
uniformy

Opis osobisty

NA ÚVOD: PRÁZDNÝM PROFILUM FOTKY NEPOSILAM.

Ahoj, jsem 27 lety kluk, mladšího vzhledu, normální postavy, sportovně založeny, troufám si říct, ze inteligentní VŠ, se smyslem pro humor.

Hledám fajn zajištěného parťáka, imponuji mi starší muži, kterému chybí společnost, pokec, objetí, ale i fyzicky kontakt. Muzu te doprovodit do kina, divadla, můžeme vyrazit na výlet, na víkend na lyže, kolo, wellness. Přes den procházky, sportovní aktivity, kultura, památky, dobre jídlo, večer zábava pro dospělé.

V sexu jsem spíše pasivní, měl bys byt tedy spis aktiv. Věkove tak nejvýš do 50 let, s rozumnou postavou.

Vše tedy na tvé náklady, chci aby sis me hýčkal, rozmazloval, kupoval dárky, kapesné. Pak budu jen tvůj. Zdravi, diskretnost, férové jednání samozřejmostí. Totéž i očekávám.

Idealne tedy pokud jsi sám, časově flexibilni, muzes byt i zadaný chlap, kterému doma chybí vstřícnost a příjemný kontakt, nebo společnost na služební cesty.

Pokud jsem te zaujal nebo mas nějaké další otázky, klidně napis. Rad ti odepisu.